Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 20x I’M RESET foodprogramma van Isa & Medina

winnen-20x-im-reset-foodprogramma-van-isa-medina.jpg

Wil jij je fitter, vitaler en energieker voelen? I’M RESET is het online programma van Isa en Medina om je lichaam en geest in zeven weken een reset te geven. En daar geven ze er nu twintig van weg, speciaal voor Margriet!

Wil je weten hoe jij kans kunt maken? Lees dan snel verder.

I’m RESET foodprogramma

Last van een paar extra kilo’s? Door snaaibuien of hormonen, bijvoorbeeld? Het I’M RESET foodprogramma geeft niet alleen je gezondheid een flinke boost, maar het helpt óók je hormonen in balans te brengen. En, ook fijn: met dit programma eet iedereen in huis lekker gezond mee. Je hoeft dus niet apart te gaan koken. Allemaal onder het mom: stop met diëten, en ga goed eten. Het programma is ontwikkeld samen met Ralph Moorman, expert op het gebied van voeding en hormonen.

Haalbare aanpassingen

In dit voedingsprogramma krijg je inzicht in je voedingspatroon en eventuele hormonale disbalans, maar ook in de emotionele oorzaken van snaaibuien. Want ook dat is fijn om te weten. Daarnaast krijg je kennis over goede voeding en leer je anders en gezonder eten zónder drastische veranderingen. In dit programma zitten aanpassingen in je voedingspatroon die haalbaar zijn waar je je snel fitter, energieker en vitaler door zult voelen.

Wil jij kans maken?

Omdat I’M twee jaar bestaat, maak je nu kans op een van de twintig gratis I’M RESET foodprogramma’s ter waarde van € 60,-. Vul de I’M RESET Voedingstest in en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaressen!

Meer van Isa en Medina

Bekijk hier alle video’s van Opvliegers ENZO

Margriet 32 ligt in de winkel! In dit nummer vind je onder andere een uitgebreid interview met powervrouw Bibian Mentel, acht Japanse puzzels, een dossier oud en jong; wat kunnen we van elkaar leren? en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant