Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: een uniek schilderij met portret van je huisdier (VERLOPEN)

winnen-een-uniek-schilderij-met-portret-van-je-huisdier.png

Heb jij overal in huis foto’s van je huisdier hangen en kun je daar geen genoeg van krijgen? Goed nieuws: bij Margriet maak je nu kans op een uniek schilderij met portret van je huisdier. In kostuum!

Margriet mag namens Hotdogue een 50×70 cm portret op canvas weggeven.

Over Hotdogue

Als dierenliefhebber kun je bij Hotdogue terecht voor een uniek portret van jouw huisdier. Heb jij bijvoorbeeld een hond of kat? Hoe leuk en waardevol is het dan als je een portret van hem of haar een plekje aan de muur kunt geven. En dan ook nog in een kostuum dat je zelf kiest, dat past bij zijn of haar karakter. Is jouw chihuahua een echte chique monsieur, of heb jij juist een labrador die als een echte madame een mooie jurk zou dragen?

Heb je geen huisdieren of wil je liever een portret van een familielid aan de muur hangen? Ook dat is een optie. Hotdogue kan zowel dieren als mensen portretteren op doek.

Schilderij met portret van je huisdier

Een schilderij is vaak prachtig om te zien en al helemaal als het om een prachtige portretfoto van je huisdier gaat. En het mooiste? Je hoeft er niet eens de deur voor uit. De foto die op het doek wordt gebruikt kun je van tevoren zelf thuis maken of selecteren uit je telefoon en dan inzenden naar Hotdogue. Je kiest het kostuum dat bij jouw huisdier past samen met het formaat van het schilderij: 20×30, 30×40, 50×70 of 75×100 cm. Vanaf hier geef je het werk uit handen, want Hotdogue gaat voor je aan de slag! Margriet geeft namens Hotdogue één schilderij van 50×70 cm op canvas weg.

Kans maken?

Het is natuurlijk een prachtige manier om je huisdier én zijn of haar karakter te vereeuwigen. Wil jij kans maken op zo’n bijzonder schilderij? Vul voor 11 december 2020 het formulier hieronder in en wie weet heb jij binnenkort thuis zo’n exemplaar aan de muur hangen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant