Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x Het boek ‘Honden voor het leven’ van Arthur Japin

beautiful-woman-enjoying-a-cup-of-coffee-during-healthy-breakfast-at-home-writing-on-notebook-adorable-golden-retriever-dog-besides-lifestyle-indoors.jpg

Honden voor het leven is het nieuwste boek van schrijver Arthur Japin, waarin hij vertelt over de levenslessen die hij leerde van zijn honden. Benieuwd welke? Wacht dan niet langer en doe snel mee aan deze winactie.

Wij mogen namelijk 10 exemplaren weggeven.

Levenslessen

Bij schrijver Arthur Japin denk je niet meteen aan een boek over honden. Toch is dát wat hij nu geschreven heeft. In deze autobiografie neemt hij je mee in zijn eigen leven en vertelt over de drie honden – Kellie, Trip en de jongste aanwinst Basso – die hem hebben opgevoed en zijn kijk op het leven bepalen. Honden voor het leven is een bijzonder verhaal over moed, levenslessen en hondentrouw.

Internationaal bekend

Arthur Japin brak bijna 25 jaar geleden door als schrijver met De zwarte met het witte hart. Ook is hij internationaal bekend, met vertalingen van Vaslav en Maar buiten is het feest. Voor Een schitterend gebrek kreeg hij de Libris Literatuur Prijs.

Winnen

Wil je kans maken op het boek Honden voor het leven van Arthur Japin? Vul dan hieronder het winformulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 21 oktober.

Beeld | Getty

Ook interessant