Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Hét leukste uitje van Kerststad Valkenburg

mergel_u.png

Speciaal voor Margriet lezeressen ; een dagje Kerst in Mergelrijk  van €17,00  voor  €13,50 p.p.
Zin in een bijzonder dagje uit deze kerstvakantie?  Margriet heeft speciaal voor lezeressen een aanbieding voor een dagje Mergelrijk in de grotten van Valkenburg. Kerst in MergelRijk is een bijzonder Kerst-evenement in de kerstgrot van Valkenburg. Geniet van een unieke film van het kerstverhaal gemaakt door de Mergeltovenaar (bekend van TV als de Zandtovenaar). Hij vertelt op een bijzondere wijze het kerstverhaal in mergelstof. Bekijk de  kersttaferelen en  beelden uit mergel gehouwen waaronder een levensgrote replica van de Nachtwacht van Rembrandt. Bezoek ook de sfeervolle kerststal met sculpturen van magisch zand. Leuk! Je mag ook zelf een kerstsouvenir van mergel maken.

FotoKerststalValkenburg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kun je verwachten?

–              Entree Kerststal Magisch Zand
–              Retourrit met de Kabelbaan naar de Wilhelmina uitkijktoren
–              Entree Kerst in Mergelrijk, inclusief een gratis eigen gemaakt kerstsouvenir van mergel!
–              Kortingsbonnen
–              Santa’s Village met de zingende kerstboom

 

Korting voor lezeressen
Op vertoon van de voucher ontvang je voor maximaal 4 personen de Margrietkorting. Geldig t/m 4 januari 2015 m.u.v. 25 dec. 2014 en 1 jan. 2015
De voucher vind je hier. 

 

Magisch Zand
Ontdek de grootste, ondergrondse zandsculpturen kerststal van Europa. Dit jaar kun je  genieten van de 4de editie Magisch Zand met als thema “Volg de ster van Bethlehem”

Kabelbaan rit naar de Wilhelminatoren uitkijktoren
Na een bezoek aan de Kerststal brengt een rit met de kabelbaan je naar de historische Wilhelmina uitkijktoren van Valkenburg waar je een kop koffie kunt drinken en kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Santa’s Village en de zingende Kerstboom:
Een gezellige kerstmarkt midden in het winkelcentrum van Valkenburg a/d Geul met authentieke chalets met glühwein en warme chocomel.Swing ook mee in een sprookjesachtige setting met de grootste zingende kerstboom van Europa en geniet van de prachtige kerstparade die iedere woensdag en zaterdagavond door het centrum trekt.

Ook interessant