Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x het boek ‘Held zonder vaderland’ van Miriam Guensberg (verlopen)

winnen-10x-het-boek-de-laatste-trein-naar-vrijheid.jpg

In het boek Held zonder vaderland schetst Miriam Guensberg het leven van de Poolse Jood Dolek Guensberg, haar vader en tevens ook arts bij de Eerste Poolse Pantserdivisie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij spreekt nog zelden over de oorlog, maar als de schrijver in het leven van haar vader duikt, komt ze achter gruwelijke ontdekkingen over het lot van haar familie.

Margriet mag 10 exemplaren weggeven van de het boek t.w.v € 19,99.

Held zonder vaderland

Miriam Guensberg heeft al meerdere romans over haar Pools-Joodse achtergrond op haar naam staan, maar in haar nieuwste boek heeft ze voor de eerste keer over haar eigen familie geschreven. In Held zonder vaderland vertelt ze niet alleen het oorlogsverhaal van haar vader, maar doorzoekt ze familiefoto’s, documenten en brengt ze een bezoek aan haar vaders geboorteplaats. Het boek is een eerbetoon aan haar vader en geeft realistisch weer wat de geschiedenis is van de Guensberg-familie.

Winnen?

Wil jij kans maken op het boek Held zonder vaderland van Miriam Guensberg? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief.

M18

Margriet 18 ligt in de winkels, en dit extra nummer staat volledig in het teken van 75 jaar vrijheid. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m veilig online zonder extra verzendkosten.

Beeld | iStock

Ook interessant