Winnen: 3×2 tickets voor de ‘Grachtengordel & Jordaanwandeling’

Deel dit artikel:

Altijd leuk, een dagje wandelen langs de highlights van het bruisende Amsterdam. Beleef een tour over de mooie Amsterdamse grachten en pak een stukje Jordaan mee. Door mee te doen aan deze winactie, wandel je straks misschien wel gezellig mee!

Wat ga je doen?

De tour is speciaal samengesteld voor de echte Amsterdam liefhebbers onder ons. Tijdens deze wandeling wordt onversneden Amsterdamse gezelligheid gecombineerd met een stukje cultuur.

Onze gids neemt je mee naar de leukste plekjes, de gezelligste pleintjes en de mooiste straatjes van de Amsterdamse grachtengordel met haar prachtig versierde pakhuizen. Je zult daar de schilderachtige sfeer proeven van dit stukje unieke 17e eeuwse stedenbouw.

Vervolgens wandel je door naar misschien wel de gezelligste buurt van Amsterdam, namelijk de Jordaan. De buurt waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan met haar vele authentieke Amsterdamse cafés en verborgen hofjes en pleintjes. Op en top Amsterdams!

Altijd al met een professionele gids Amsterdam willen ontdekken? Dan is dit je kans! Vul onderstaand formulier in, meld je aan voor onze nieuwsbrief en wie weet wandel jij mee.

Niet gewonnen, maar lijkt het je fantastisch om dit mee te maken? Wees gerust, want bij Margriet koop je al tickets voor slechts €7,50 (i.p.v. €19,50)! Bestel je tickets hier!