Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 3x de gezondheidsgame van Greenhabit (VERLOPEN)

smiling-woman-giving-high-five-to-her-friend-after-exercising.jpg

Nog nooit is werken aan je gezondheid zó leuk geweest! Ga met de gezondheidsgame van Greenhabit twaalf weken op avontuur. Door twaalf weken lang aan je gezondheid te werken blijven je leefstijl en mindset blijvend veranderd. Enthousiast geworden? Margriet geeft drie keer deze game weg, inclusief cadeaupakket en recepten.

De gezondheidsgame kun je het beste met iemand anders doen. Denk dan aan bijvoorbeeld je zus of vriendin.

Greenhabit

Greenhabit – the HeartLife Edition is ontwikkeld door Chantal Linders en cardioloog dr. Janneke Wittekoek. De gezondheidsgame bestaat uit een boek en een game wat je op je telefoon ‘speelt’. Het is eigenlijk een vitaliteitsopleiding die in kleine stapjes werkt aan je fysieke en mentale gezondheid. De methode richt zich daarbij op het ontwikkelen van een nieuwe gewoonte. Ons brein is namelijk plastisch en kan heel goed leren. Door de dagelijkse herhaling, tijdens de opleiding, ontstaat er een nieuwe gewoonte in je onderbewuste brein, waarbij je in kleine stapjes aan een groter doel werkt. Daarnaast is de community een erg belangrijk onderdeel van de game. Het kunnen meedoen in de maatschappij en een bijdrage leveren is namelijk essentieel om geluk te kunnen ervaren.

De gezondheidsgame

De gezondheidsgame van Greenhabit motiveert je dus om in kleine stapjes grote doelen te halen. Het programma duurt twaalf weken, waarin je verrast zult worden door mooie uitdagingen en leuke beloningen. Je leert onder andere hoe je je mindset kunt beïnvloeden, zodat er een emotionele balans ontstaat. Ook ga je je zelfvertrouwen verder ontwikkelen door middel van leerthema’s. Het programma kun je het beste met iemand anders samen doen. Denk bijvoorbeeld aan je zus, vriendin, moeder of tante. Ben je nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je hier.

Kans maken op deze fantastische game inclusief cadeaupakket en recepten? Vul dan vóór 22 april het onderstaande winformulier in, en meld je aan voor de nieuwsbrief. Succes!

Beeld | Getty Images

Bekijk hier alle actuele winacties

Ook interessant