Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Lekker slapen? Win een heerlijk foam-matras t.w.v. € 249,- (VERLOPEN)

lekker-slapen-je-kunt-een-heerlijk-matras-winnen-t-w-v-e-249.jpg

Een comfortabel matras, daar droomt natuurlijk iedereen van. Het is één van de belangrijkste onderdelen in je bed. Je hebt geluk, want je kunt bij Margriet een matras winnen.

Lees snel verder om te zien hoe je kans kunt maken.

Matras winnen

Een goede nachtrust is natuurlijk voor iedereen belangrijk en daar hoort automatisch een goed matras bij. Iedereen heeft wel zijn of haar eigen voorkeur. Of dit nu een zacht matras is waar je in verdwijnt of een iets harder matras is waar je heerlijk op ligt.

BeterBed heeft sinds kort een nieuwe matraslijn: de Maxi. Maxi’s zijn comfortabele matrassen verkrijgbaar in pocket en foam uitvoering. Voor ieder wat wils dus. De Maxi matrassen zijn heerlijke matrassen die de vorm van je lichaam goed overnemen. Droom jij ook van een heerlijk Maxi matras? De matrassen zijn verkrijgbaar vanaf € 249,- op BeterBed.nl. Maar je kunt natuurlijk ook meedoen met onze winactie!

Winnen: 2x foam-matras t.w.v. € 249,-

Maxi matras

Margriet mag twee van deze mooie matrassen t.w.v. € 249,- weggeven. Kans maken? Stuur voor 6 november 2020 een kaart naar Margriet, Postbus 40021, 2130 KP Hoofddorp o.v.v. ‘foam-matrassen’ of vul hieronder het formulier in.

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Beeld | iStock

Ook interessant