Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x codes voor seizoen 2 van de serie ‘Fleabag’

winnen-10x-codes-voor-seizoen-2-van-de-serie-fleabag.jpg

Fleabag, een vrijgezelle vrouw in de twintig die met gebrek aan een doel in het leven in de meest bizarre situaties terecht komt, geeft je in de gelijknamige serie voldoende ingrediënten voor schaterlachen op de bank. Van het runnen van een onsuccesvol café tot haar seks- en pornoverslaving en de slechte band met haar stiefmoeder: alles passeert de revue.

Margriet geeft 10 codes weg waarmee je seizoen 2 van de komische serie Fleabag online kunt kijken.

Fleabag

In het tweede seizoen van Fleabag is actrice (en de bedenker van de serie) Phoebe Waller-Bridge terug met meer scherpe opmerkingen, sarcastische grappen en monologen in de camera alsof ze in je eigen woonkamer staat. In het slotseizoen ontmoet ze een katholieke priester die haar hele leven op zijn kop zet, vertolkt door acteur Andrew Scott. Voeg daar een paar ongemakkelijke sessies met een therapeut aan toe, oude spanningen die weer omhoog komen drijven en als kers op de taart een verloving en je bent niet meer voor het beeldscherm weg te slaan. Zal Fleabag dan toch een doel in het leven vinden?

Winnen?

Wil je kans maken op een code voor de serie Fleabag? Vul dan je gegevens hieronder in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 11 juli.

Beeld | Fleabag

Ook interessant