Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Meedoen met de Fit, Food & Focus workshop?

fit-food-focus-workshop.png

Sporten, gezond eten, jezelf kwellen en af en toe lekker zondigen. Net als in het echte leven is en blijft het een kwestie van de juiste balans vinden als het om je lichaam gaat. Heb je daar wat hulp bij nodig? Geef je dan op voor Fit, Food & Focus workshop! 

Samen met medical lifestyle coach Sanne Bernhart van Kyosan heeft Margriet de workshop Fit, Food & Focus ontwikkeld. Tijdens deze workshop staat aandacht voor jezelf, je gezondheid en wat je eet centraal. Samen met Sanne probeer je daar een balans in te vinden, zodat je, zónder het gevoel te hebben iets te móéten, je gedrag permanent verandert.

In een halve dag leert Sanne je, samen met elf gelijkgestemde vrouwen, de basis van de Fit, Food & Focus-theorie. Waarbij de F van Fun trouwens net zo belangrijk is! De workshop vindt plaats op landgoed Donkervliet, tussen Amsterdam en Utrecht.

Workshop Fit, Food & Focus boeken?

Speciaal voor Margriet betaal je voor deze workshop € 47,50 in plaats van € 79,50. Boeken? Stuur een mailtje naar info@kyosan.nl of kijk op de website kyosan.nl. Op de website staan ook mogelijke data.

Ook interessant