Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x het boek ‘Finse Dagen’ van Herman Koch (verlopen)

winnen-10x-het-boek-finse-dagen-van-herman-koch.jpg

In het boek ‘Finse Dagen’ neemt Herman Koch je mee tijdens zijn leven als negentienjarige jongen in Finland, waar hij naartoe ging toen zijn moeder kwam te overlijden. Over deze periode doet hij erg laconiek, tot hij veertig jaar later terugkeert en op een dichtbundel stuit. In een reis van herinneringen herontdekken en het verwerken van de rouw van zijn moeder, leer je het verleden van de schrijver steeds beter kennen.

Margriet mag 10 exemplaren weggeven van de roman.

‘Finse Dagen’ van Herman Koch

Herman Koch schrijft in het boek ‘Finse Dagen’ over de tijd dat hij in Finland woonde in een afgelegen plek in het bos. Gevlucht voor de werkelijkheid en zijn vader die door is gegaan met zijn leven, heeft Koch geen fijne tijd in Finland. Tot hij veertig jaar later weer teruggaat en een dichtbundel tegenkomt dat expliciet gaat over zijn periode in Finland en de tijd herleeft. Hier komt hij achter de werkelijkheid van zijn herinneringen en neemt hij je mee naar situaties die beter niet verteld kunnen worden.

Winnen?

Wil jij kans maken op de roman ‘Finse Dagen’ van Herman Koch? Vul dan onderstaande formulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie duurt tot 10 april.

Beeld: iStock

Ook interessant