Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Exclusieve nieuwjaarskorting Margriet! (verlopen)

budget-weken.jpg

Met een mini-abonnement op Margriet ga jij heerlijk lezend 2017 in. Je geniet de komende weken van de prachtigste interviews en reportages, de mooiste mode en beauty en de laatste weetjes over culinair en lifestyle. En dat allemaal met een hele fijne én exclusieve nieuwsjaarskorting.

Waarom een abonnement op Margriet?
Met dit mini-abonnement op Margriet profiteer je van meerdere voordelen. Zo krijg je het leukste vrouwenweekblad van Nederland altijd als eerste gratis thuisbezorgd en zijn er wekelijks speciale abonneekortingen én -acties. Ook lees je het tijdschrift gratis digitaal op je tablet of telefoon en krijg je 50% korting op een extra kortlopend abonnement (keuze uit ruim 30 tijdschriften).

Cadeaubon Miss Etam
Een extra reden om snel dit abonnement af te sluiten is het feit dat de eerste 125 nieuwe abonnees een cadeaubon van Miss Etam ter waarde van € 25,- ontvangen. Zo start jij het nieuwe jaar nóg beter, met een nieuw item in jouw garderobe. Miss Etam helpt je namelijk bij het vinden van de leukste fashion, passend bij de tijd van het jaar en passend bij jou.

Bestel hier je abonnement 

 

 

 

Ook interessant