Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 4x DVD pakket van Lumière met maar liefst 6 mooie films

dvd-pakket.jpg

Wil je je filmcollectie aanvullen met een paar prachtige films? We geven een DVD pakket t.w.v. €105 weg met daarin zes films die je niet mag missen: The Windermere Children, Invisible Heroes, The Piano, The Mirror, Eden en Machinery.

Kans maken? Lees dan snel verder.

DVD pakket van Lumière

De films komen allemaal van Lumière, de Benelux uitgever voor films en series met een sterke focus op arthouse. Geen doorsnee films die je in iedere bioscoop kunt bekijken, dus. Daarom zijn deze films een prachtige aanvulling voor iedere filmliefhebber. De zes films in het pakket zijn:

  • The Windermere Children
  • Invisible Heroes
  • The Piano
  • The Mirror
  • Eden
  • Machinery

Lees ook:
Handig: déze website kiest een film die jij en je partner allebei leuk vinden

Ook hier te bekijken

Smaakt dit pakket naar meer? De Lumière films en series zijn ook te zien via het streamingplatform www.mylum.tv. Via dit platform kun je kwaliteitsfilms en -series kijken, en voor altijd houden. myLum biedt geen groot volume, maar een kleine en fijne selectie aan films en series. myLum biedt een fan-formule aan, een loyaliteitsprogramma dat fans meer geeft. Fans genieten van een vaste korting op series en films via een maandelijks of jaarlijks bedrag. Je kunt de Lumière series en films kopen en direct bekijken in de beste kwaliteit via je (smart)tv, pc, tablet of smartphone via www.mylum.tv, of gebruik de myLum app.

Kans maken?

Wil je kans maken op dit filmpakket? Vul dan vóór 17 juni je gegevens hieronder in en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Ook interessant