Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x het boek ‘De vlinderkamer’ van Lucinda Riley

winnen-10x-het-boek-de-vlinderkamer-van-lucinda-riley.jpg

De boekenserie De zeven zussen van Lucina Riley heeft inmiddels de hele wereld veroverd. Maar ze schrijft nog veel meer prachtige verhalen, zoals De vlinderkamer. En je hebt geluk, want we geven er nu tien exemplaren van weg.

Lees snel verder om te zien hoe je kans kunt maken.

De vlinderkamer

Het leven van Posy Montague staat in het teken van de natuur: als kind ving ze vlinders met haar vader, ze was de eerste vrouwelijke student plantkunde aan Cambridge en tegenwoordig is ze altijd te vinden in haar prachtige tuin. Maar het bijbehorende landhuis van haar familie raakt in verval, en Posy moet de pijnlijke beslissing nemen het landgoed te verkopen. Dan keert Posy’s eerste liefde, Freddie, terug in haar leven. Vijftig jaar geleden brak hij haar hart, maar nu zoekt hij weer contact. Welk geheim draagt hij met zich mee? En wat heeft het statige landgoed van Posy’s familie daarmee te maken?

Dit boek winnen?

Wil je kans maken op De vlinderkamer? Vul dan je gegevens hieronder in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 20 augustus.

Lees nu een exclusief interview met auteur Lucinda Riley in Margriet 33 – want ook haar léven leest als een spannend boek. Ga snel naar de winkel of bestel het nummer hier.

Ook interessant