Winnen

Winnen: 10x het boek ‘De vlinderkamer’ van Lucinda Riley

winnen-10x-het-boek-de-vlinderkamer-van-lucinda-riley.jpg

In het boek De vlinderkamer van Lucinda Riley lees je het verhaal van Posy Montague, een natuurliefhebber die altijd in de tuin van het landhuis van haar familie te vinden is – tot ze het landgoed met pijn in haar hart moet verkopen. Maar dan keert Posy’s eerste liefde terug. Heeft hij er iets mee te maken?

Margriet mag 10 exemplaren weggeven van het boek t.w.v. € 21,99.

De vlinderkamer

Het leven van Posy Montaque heeft altijd al in het teken gestaan van de natuur. Met haar vader ving ze altijd vlinders in de tuin van het statige landhuis van haar familie en ook op volwassen leeftijd is ze hier nog altijd te vinden. Het landgoed van haar familie gaat al jaren mee, maar raakt dan opeens in verval. Posy moet daarom verplicht het landhuis met de bijbehorende tuin verkopen. Op hetzelfde moment probeert haar eerste liefde, Freddie, contact met haar te zoeken. Vijftien jaar geleden brak hij haar hart, maar nu is hij ineens terug. Wat Posy alleen niet weet, is dat Freddy een geheim met zich meedraagt en meer weet over het landgoed van Posy’s familie dan ze verwacht.

Winnen?

Wil je kans maken op het boek De vlinderkamer van Lucinda Riley? Vul dan je gegevens hieronder in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 24 mei.

Beeld | iStock

Ook interessant