Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Win een Vaderdagcadeau: 10x het boek ‘De Testofactor’ van Pim Christiaans en Ralph Moorman (verlopen)

win-een-vaderdagcadeau-10x-het-boek-de-testofactor-van-pim-christiaans-en-ralph-moorman.jpg

Hormonen een typisch vrouwending? Echt niet, lees je in het boek De Testofactor. Of het nou gaat over gewicht, geheugen, seksdrive, spierkracht, energie of humeur; élke man wordt van top tot teen beïnvloed door zijn hormonen. 

Margriet mag 10 exemplaren weggeven van het boek ter waarde van € 24,95. Leuk om als Vaderdagcadeau te geven aan je vader of man, maar ook gewoon om zelf lekker te lezen natuurlijk!

De Testofactor

Over hormoonbalans bij vrouwen weten we al heel wat, maar wat weet je over een disbalans van het mannelijke hormoon testosteron? Want een hormoonbalans kan ook bij mannen voor flink wat problemen zorgen; denk aan prostaatvergroting, kaalheid en buikvet, maar ook erectieproblemen en depressiviteit. Dat én meer wordt allemaal beschreven in dit boek, met de ondertitel het ultieme handboek voor mannen. In De Testofactor leer je alles over het belang van testosteron en andere hormonen voor de gezondheid van de man, én worden oplossingen geboden voor meest 23 typische mannenklachten. Ook leuk om te lezen als vrouw natuurlijk, want wie wil er nou níet meer leren over hoe een man in elkaar zit.

Winnen?

Winnen

Wil je kans maken op het boek De Testofactor? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 20 juni.

Beeld | iStock

Ook interessant