Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x het boek ‘De laatste trein naar vrijheid’ van Meg Waite Clayton (verlopen)

winnen-10x-het-boek-de-laatste-trein-naar-vrijheid.jpg

In het boek De laatste trein naar vrijheid vertelt schrijver Meg Waite Clayton het verhaal van Truus Wijsmuller: de oorlogsheldin die duizenden Joodse kinderen redde van de dood.

Margriet mag 10 exemplaren weggeven van het boek t.w.v. € 21,99.

De laatste trein naar vrijheid

Het boek De laatste trein naar vrijheid speelt zich af in Wenen, eind jaren dertig. De vijftienjarige Joodse Stephan en zijn beste vriendin Zofie-Helene, dochter van een opstandige krantenuitgever, hebben een zorgeloze jeugd – tot Hitler aan de macht komt. Het noodlot slaat toe, maar er is licht in de duisternis door de Nederlandse verzetsstrijder Truus Wijsmuller-Meijer, die haar leven op het spel zet om Joodse kinderen naar een veilig gebied te smokkelen. In een race tegen de klok begeleidt ‘Tante Truus’ Stephan, Zofie-Helene en duizenden andere kinderen op een tocht naar een onzekere toekomst. Lukt het haar de kinderen en haarzelf te redden?

Winnen?

Wil jij kans maken op het boek De laatste trein naar vrijheid van Meg Waite Clayon? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Beeld | iStock

M18

Margriet 18 ligt in de winkels, en dit extra nummer staat volledig in het teken van 75 jaar vrijheid. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m veilig online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant