Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x het boek ‘De Kaasfabriek’ van Simone van der Vlugt

winnen-10x-het-boek-de-kaasfabriek-van-simone-van-der-vlugt.jpg

De Kaasfabriek is de nieuwe historische roman van bestsellerauteur Simone van der Vlugt. Het boek gaat over een moeder en dochter die hun plek in een veranderende maatschappij proberen te vinden. En wij mogen er tien exemplaren van weggeven!

Lees snel verder om te weten hoe jij kans maakt.

De Kaasfabriek

Amsterdam, 1892. Lydia rouwt om de dood van haar ouders, die kort na elkaar zijn overleden. Ze heeft hun huis in Amsterdam en buitenhuis in Purmerend geërfd. Ondanks het verlies zit ze vol ideeën voor de toekomst en voor het uitvoeren van haar vaders plannen: een moderne kaasfabriek beginnen, op stoomkracht en met een hoge productie. Maar als vrouw alleen mag ze geen onderneming starten: ze moet samenwerken met een moderne boer uit de omgeving, Huib Minnes. Samen bouwen ze de grootste kaasfabriek van Noord-Holland.

Antwerpen, 1914. Nora, de dochter van Lydia, trouwt met Ralph Reymaekers en het paar vestigt zich in de havenstad. Na een ernstig conflict met haar moeder over haar afkomst is Nora blij weg te zijn uit Waterland. Maar dan breekt de Eerste Wereldoorlog uit en moeten ze in een gruwelijke nacht vluchten uit Antwerpen. Hoe zal de toekomst eruit komen te zien voor deze vooruitstrevende vrouwen?

Kans maken?

De Kaasfabriek is een uitgave van Ambo|Anthos en kost € 22,99. Wij verloten 10 exemplaren. Kans maken? Vul dan vóór 10 september het onderstaande formulier in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant