Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x het boek ‘De dochters van Fontana’ van Lori Nelson Spielman (verlopen)

winnen-10x-het-boek-de-dochters-van-fontana-van-lori-nelson-spielman.jpg

In het boek ‘De dochters van Fontana’ van schrijver Lori Nelson Spielman lees je het verhaal van de familie Fontana, een Italiaanse familie die tweehonderd jaar geleden door een vloek nooit meer gelukkig is geweest in de liefde. Gaat het ze na al die tijd lukken om de vloek te doorbreken?

Margriet mag 10 exemplaren weggeven van het boek t.w.v. € 19,99.

De dochters van Fontana

De bijna tachtigjarige Paulina Fontana neemt haar achternichtjes Emilia en Lucy mee naar de Amalfi-kust, de geboorteplaats van Paulina. Tijdens deze reis komen de nichtjes steeds meer achter de geschiedenis en geheimen van de familie Fontana en de vloek die er al jaren heerst. De familie had namelijk te maken met een vloek waardoor geen enkele tweede dochter van de Fontana-familie ooit gelukkig zou worden in de liefde. Iets wat helaas ook is uitgekomen. Is de vloek de echte reden waarom niemand gelukkig wordt in de familie of speelt er wat anders?

De dochters van Fontana is een boek dat ontroert, inspireert en je in een zucht uitleest.

Winnen?

Wil je kans maken op het boek De dochters van Fontana  van Lori Nelson Spielman? Vul dan je gegevens hieronder in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 1 juni.

Beeld | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant