Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 3x het kookboek ‘De bijbel van de Japanse keuken’

winnen-3x-het-kookboek-de-bijbel-van-de-japanse-keuken.jpg

Japanse vrouwen worden gemiddeld vier jaar ouder dan de Nederlandse vrouw. En dat heeft een heleboel te maken met de manier waarop ze eten. Lekker, veelzijdig, licht én gezond. Wil jij op die manier leren koken? Dat kan met het kookboek De bijbel van de Japanse keuken.

We geven drie exemplaren van dit kookboek weg, dus lees snel verder om te zien hoe jij kans maakt.

De bijbel van de Japanse keuken

We spraken Tasao van Coevorden, schrijver van De bijbel van de Japanse keuken, over haar boek.

Voor wie is je boek bedoeld?
“Voor iedereen die Japans wil leren koken op een heldere, makkelijke manier. Ik geef ook mijn recepten van gerechten die we bij De Japanner serveren prijs.”

Welk gerecht uit jouw boek moeten we als eerste proberen?
“De haring sashimi! Het is namelijk de tijd voor Hollandse nieuwe en het is een mooie combinatie van Japanse technieken toegepast op lokale producten.”

Welke adressen raad je aan?
“Om te eten: Hokkai Kitchen in IJmuiden, Santatsu in Antwerpen en Yama in Rotterdam. Voor ingrediënten: Shilla in Buitenveldert en toko Dun Yong op de Zeedijk in Amsterdam.”

Dit kookboek winnen?

Wil je kans maken op het boek De bijbel van de Japanse keuken? Vul dan je gegevens hieronder in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 20 augustus.

Beeld | iStock

Margriet 32 ligt in de winkel! In dit nummer vind je onder andere een uitgebreid interview met powervrouw Bibian Mentel, acht Japanse puzzels, een dossier oud en jong; wat kunnen we van elkaar leren? en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder extra verzendkosten.

Ook interessant