Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 7x het boek ‘Moederziel’ van Sophie Zeestraten

winnen-7x-het-boek-moederziel-van-sophie-zeestraten.jpg

Moederziel laat zien wat voor impact onze kindertijd op ons heeft. Het boek gaat over kinderen en hun ouders. Verlies, rouw, schaamte, schuld, moed, hoop en compassie, het komt allemaal aan bod in het nieuwste boek van Sophie Zeestraten.

Lees snel verder om te zien hoe je kans kunt maken.

Moederziel

Moederziel is een inspirerend en hoopvol boek over veerkracht, moed en de kracht van vergeving. Als Sophie vijf jaar oud is verlaat haar moeder van de een op de andere dag het gezin. Ondanks dat is en blijft ze een modelleerling op school. Eenmaal volwassen heeft ze alles wat ze zich kan wensen: een goede baan, een mooi huis, een lieve man en twee prachtige dochters… maar toch is er altijd het gevoel van gemis.

Dit boek winnen?

Wil je kans maken op Moederziel? Vul dan je gegevens hieronder in en meld je aan voor de nieuwsbrief. De winactie loopt tot 25 mei 2021.

Beeld | Getty Images

Margriet 19 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: een interview met Hugo de Jonge en zijn moeder, vier sprankelende moederdag make-overs, zeven pagina’s puzzelen, gezond & fit de zomer in en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant