Winnen: 10 x het boek ‘Blauwe Zomer’ van Leo Blokhuis (verlopen)

Deel dit artikel:

‘Blauwe Zomer’ is de sprankelende romandebuut van geboren verteller Leo Blokhuis. De auteur schreef eerder de titels ‘Grijsgedraaid’ en ‘Het Plaatjesboek’. Muziekliefhebbers kennen Blokhuis waarschijnlijk als presentator van de Top 2000. 

Nieuwsgierig geworden naar het boek? Wij mogen tien exemplaren weggeven!

Blauwe Zomer

Blauwe ZomerHet boek speelt zich eind jaren vijftig af. Terwijl via Radio Luxemburg langzaam de rock-‘n-roll ons land binnendruppelt, is Den Haag het centrum van feesten waar Indische jongeren op elektrische gitaren een mengeling van rock-‘n-roll en traditionele krontjong spelen. Het is ook de plek waar twee achttienjarige jongens met totaal verschillende achtergronden voor een keuze komen te staan: een burgermansbestaan of het avontuur zoeken in de muziek.

De Nederlandse Johan wil het gelovige milieu van zijn ouders ontvluchten en vindt in zijn Indische vrienden en hun muziek een ongekende vrijheid. De in Indonesië geboren en naar Nederland gevluchte Chris wil het verleden van zich afschudden, maar botst tegen de harde, verzuilde Nederlandse mentaliteit.

Winnen

Wil je kans maken op dit boek? Vul dan vóór 9 januari onderstaand winformulier in, meld je aan voor onze nieuwsbrief en wie weet!