Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Winnen

Winnen: 10x de serie ‘Aruanas’ (verlopen)

winnen-10x-de-tiendelige-braziliaanse-serie-aruanas.jpg

De fictieve serie Aruanas neemt je mee naar een plek die niet geheel onbekend voor ons is: het bedreigde Amazonewoud. Vier vrouwelijke milieuactivisten gaan de strijd aan met de uitdagingen die Brazilië op dit moment heeft; van het EU-Mercosur-akkoord tot de impact van het Bolsonaro-regime. Daarnaast moeten ze ook nog dealen met persoonlijke drama’s. Hoe zal dat aflopen?

Margriet mag 10x de tiendelige serie Aruanas t.w.v. €9,95 weggeven.

Aruanas: de ‘ecothriller’

De Brazilliaanse serie Aruanas staat helemaal in het teken van het milieu. In de serie hebben vier vriendinnen Aruana opgericht, een NGO die onderzoek doet naar de activiteiten van een mijnbouwbedrijf in het Amazonewoud. Met een overvloed aan bewijsmateriaal brengen ze de misdrijven van de milieucriminaliteit aan het licht terwijl ze steeds meer in het gevaarlijke web van misdaden terecht komen. Ondertussen moeten ze ook nog vechten tegen persoonlijke drama’s en eigen geesten uit het verleden.

De serie bestaat uit 10 afleveringen en wordt ondersteund door onder meer WWF en Greenpeace. De serie is exclusief te zien op lumiereseries.com.

Winnen?

Wil je kans maken op de tiendelige serie ‘Aruanas’? Vul dan vóór 28 februari onderstaand winformulier in, meld je aan voor onze nieuwsbrief en wie weet!

Ook interessant