Winnen! 10x het boek Nu afvallen en nooit meer aankomen (verlopen)

Deel dit artikel:

Afvallen: waarom is dat toch zo moeilijk? Waarom laten we ons zo gemakkelijk verleiden door guilty pleasures? En hoe komt het dat na elke afslankpoging die kilo’s toch weer terugkomen? 

Nu afvallen en nooit meer aankomen is geschreven voor vrouwen die willen afvallen en nooit meer willen aankomen. Afvallen is lastig, maar het is mogelijk! Nooit meer aankomen is een forse ambitie, waar veel schrijvers van afvalmethodes met een grote boog omheen lopen. Terwijl juist dát het succes van je afvalpoging bepaalt.

In dit boek vind je vernieuwende inzichten en praktische oplossingen waarbij niet alleen naar je voeding en levensstijl wordt gekeken, maar ook naar je persoonlijkheid en gedrag. Hierdoor word je weer de baas over je eetgedrag en maak je zelf een einde aan je eeuwige strijd met die extra kilo’s.

Eveline van de Waterlaat is diëtist en toegepast psycholoog. Leo Versluys is therapeut, coach en gespecialiseerd in gedragsverandering. Met hun gecombineerde ervaring op het gebied van voeding en psychologie hebben ze de NU SLANK methode ontwikkeld. Een methode waarmee je in 7 stappen afvalt en nooit meer aankomt!

Winnen?

Margriet geeft tien exemplaren van Nu afvallen en nooit meer aankomen van Eveline van de Waterlaat en Leo Versluys weg. Wil je kans maken? Vul dan vóór 15 februari onderstaand formulier in.

Ook leuk om te lezen

Help, auto te water! Zo bevrijd je jezelf zo snel mogelijk
Op dit item in huis zitten de meeste bacteriën
Op doktersgesprek? Stel altijd deze 3 vragen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.