PREMIUM

Horoscoop 1 t/m 7 september

Je neemt de tijd, Maagd, om te overdenken wat je wilt gaan doen

Ram

Je hebt behoefte aan een nieuwe omgeving en wilt er even uit. Zoiets kost echter wel geld. Dan is het fijn als je iets kunt doen wat niet al te duur is. Wellicht met iemand van huis ruilen of kamperen. Of werk en vakantie combineren. Anders wordt het een feestje in de tuin of op het balkon.

Stier

Je droomt van verre oorden, prachtige huizen en luxe kleding. De realiteit is anders en zit vol verplichtingen. Die dromen helpen je alles vol te houden. Ook kun je eruit afleiden dat je misschien iets wilt veranderen. Een cursus kan daarbij helpen. Zo ontmoet je meteen nieuwe mensen.

Tweelingen

Kinderen die weer naar school gaan, werk dat weer begint... De vakantie is duidelijk voorbij. Heb je geen werk meer? Dan kun je misschien juist nú op vakantie. Of je maakt ‘goede voornemens’ en begint aan iets nieuws. Even iets anders doen en andere mensen ontmoeten.

Kreeft

Het is niet bepaald leuk om gesprekken over geld te voeren met je leidinggevende of met familie. Moet je iets bespreken met bepaalde instanties, dan baal je helemáál. Maar het is wel even nodig. En achteraf valt het bijna altijd mee. Was er meer begrip en kwam je veel verder dan je dacht.

Leeuw

Stop je met werken? Of wissel je van baan? Er zijn vrij plotselinge veranderingen mogelijk op dat gebied. Je kunt daar echter wel wat in worden beperkt. Maar dat biedt je dan weer een goede gelegenheid om je op een ander vlak te ontplooien. Je hebt genoeg energie en optimisme.

Maagd

Als de (klein)kinderen weer naar school gaan, kom je vanzelf in je gewone ritme. Dat geeft je meteen de tijd om te overdenken wat je de komende maanden wilt gaan doen. Door nu energie in werk of hobby te stoppen, creëer je meer kansen en zekerheden op dat gebied.

Weegschaal

Als geen ander weet je hoe je mensen bij elkaar brengt of hoe je een compromis kunt bereiken. Je vindt ruzie zó vervelend, dat je wel weet hoe dat te voorkomen. Met een (klein)kind is een misverstand over geld aanleiding om het gesprek aan te gaan. Ook hier helpt een compromis.

Schorpioen

Gedoe in een belangrijke relatie zit je behoorlijk dwars. Over nare situaties kun je lang doorbroeden. Je privéleven en je werk staan nogal tegenover elkaar. Dat geeft je het gevoel dat je het ene verwaarloost als je het andere veel aandacht geeft. De truc is om de balans te vinden.

Boogschutter

Je kunt je nogal ergeren aan iemand om je heen en eerlijk als je bent, zeg je daar dan wel iets van. Dat zorgt voor de nodige discussie. Door te kijken hoe je kunt samenwerken, ontstaat er veel meer ruimte en kracht. Wees echter niet te snel met het doorvoeren van veranderingen.

Steenbok

Als je altijd klaarstaat met raad en daad, staat men raar te kijken als je zegt dat je het ook even niet meer weet. Je hebt er echter ook weleens genoeg van en vindt dat de ander zelf maar eens een oplossing moet verzinnen. Dat is soms ook wel weer lastig, want het liefst help je iedereen.

Waterman

Een verandering in je huis laat langer op zich wachten dan je had gedacht. Als je dan eindelijk kunt worden geholpen, komt het je eigenlijk niet zo goed uit. Met een vriend(in) zit je uren aan de telefoon of te chatten. Je hebt tijd nodig om goed bij te praten. Daar word je dan weer vrolijk van.

Vissen

Door alle narigheid in het nieuws neemt je vertrouwen in de wereld en de mensheid behoorlijk af. Wat is waar en wat niet? En wat is goed geregeld en wat niet? Je wordt er niet vrolijk van. De oplossing? Gewoon elke dag één leuk ding doen. Dat kun je een stuk beter dan je dacht.

Marjolijn de Jong

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden