Margriet logo
Op het einde van Boer zoekt vrouw spatte de liefde tussen boer Evert en Maud van het scherm.  Beeld KRO-NCRV
Beeld KRO-NCRV

uit veronica Superguide

Hoe gaat het nu met Evert en Maud uit Boer zoekt Vrouw?

Vanaf het moment dat Maud zijn ‘grote knotsen’ in haar handen nam, wist ze het al: Evert is haar man. De verliefdheid bleek wederzijds en alle Boer zoekt Vrouw-kijkers zwijmelden mee met hun verliefdheid. Hoe gaat het nu met Maud en Evert?

Dit artikel is afkomstig uit Veronica Superguide. Dagelijks verschijnt een selectie van de beste artikelen uit de tijdschriften op margriet.nl. Daar lees je hier meer over.

Romantiek

Het BzV-publiek viel dit voorjaar als een blok voor de eigenzinnige Maud. Al was dat niet meteen zo: in het begin wekte ze ook veel ergernis op. Met haar eerlijkheid en oprechtheid veroverde ze toch alle harten, zelfs dat van tv-koningin Angela de Jong. Uiteindelijk koos Evert vol overgave voor Maud en verklaarde hij haar op de citytrip zelfs de liefde!

Samenwonen

Na de uitzendingen groeide het stel nog meer naar elkaar toe. Maud zegde al gauw haar huur op om bij Evert in Drenthe te komen wonen. Maud heeft het heel fijn op de boerderij, liet ze afgelopen mei weten. “Het voelt als een eiland. Fijn tussen dieren en niet te veel mensen overal.” Ze vindt alles leuk aan het boerenleven, maar het liefst is ze tussen de koeien. Evert is ook dolblij dat Maud nu elke dag bij hem is. “Vooral ook om samen te eten, samen koffie te drinken. Ze helpt vooral mee met melken, elke ochtend en elke avond. Dat vindt ze heel leuk om te doen.”

Boerenleven

Of Maud en Evert nog steeds gelukkig met elkaar zijn? Jazeker! In augustus is het stel met Yvon Jaspers gaan roadtrippen door Engeland voor een nieuwe serie Onze Boerderij in Europa. In het voorjaar komt de reis op televisie. Verder staan er geen reizen of speciale uitstapjes op de planning, het stel is hartstikke druk op de boerderij. Ze maken lange dagen. “Ik sta om zes uur op en ga dan om zeven uur helpen met melken. Om zes uur in de avond melken we nog een keer”, vertelt Maud aan Story. “Dan doet Evert nog een ronde en dan kan het zomaar twaalf uur zijn. Hij slaapt echt maar zes uur, ik ook als ik op de avondronde meega.” Dat doet ze geheel vrijwillig. “Van Evert hoef ik niks en mag ik alles. Als ik tot één uur ’s middags in mijn bed blijf liggen hoor je hem ook niet. Maar zo zit ik niet in elkaar. En ik wil natuurlijk lekker bij hem zijn!”

Trouwen

Trouwplannen liggen niet in het verschiet voor het BzV-koppel. “Nee hoor, trouwen gaan we niet doen”, aldus Maud. “Het is best grappig: daar denken we beiden precies hetzelfde over. Het voegt voor ons niet zoveel toe.”

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Veronica Superguide - Emma de WijerKRO-NCRV

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden