Margriet logo
Maken Acda en de Munnik met deze foto bekend dat ze weer bij elkaar komen? Beeld Brunopress
Beeld Brunopress

Libelle

Hinten Acda en de Munnik met déze foto op een comeback?

Niet of nooit geweest, Het regent zonnestralen, Ren Lenny ren: we kunnen de klassiekers van Acda en de Munnik allemaal nog meezingen. Het lijkt erop dat er binnenkort een nummer aan dat rijtje toegevoegd gaat worden. De twee mannen hinten op social media op een comeback.

Dit artikel is afkomstig van Libelle. Elke dag verschijnt een selectie van de beste artikelen uit de tijdschriften op margriet.nl. Daar lees je hier meer over.

In 2014 besloten Thomas Acda en Paul de Munnik een punt te zetten achter hun samenwerking omdat Paul bang was dat ze voor altijd Acda en De Munnik zouden blijven als ze op dat moment niet zouden stoppen. Na vijfentwintig jaar gingen de twee artiesten ieder hun eigen weg.

Comeback Acda en de Munnik

Het lijkt erop dat de twee elkaar en vooral hun samenwerking toch wel zijn gaan missen. Thomas en Paul hinten op Instagram op een nieuwe samenwerking. De muzikanten plaatsten allebei dezelfde foto van een typemachine bij een zwembad. Dat kán natuurlijk geen toeval zijn. Daar zijn de fans het ook over eens. “Samen aan een schrijfmachine! Samen een nieuw begin misschien? (...) Begint de samenwerking hier? Zou het zo graag willen!”, schrijft iemand onder de foto. Veel mensen kunnen niet wachten op meer nieuws. “Hoe lang houden jullie dit vol? De rest van Nederland niet namelijk... we worden gek!”, schrijft iemand anders.

Op de radio

Op radiostation Q-music wordt ook al de hele week gehint op een grote primeur aanstaande donderdagmiddag op de radio. Die hints lijken ook te wijzen op een comeback van Acda en de Munnik. “Jullie gaan op Q-music bekend maken dat jullie weer muziek gaan maken! Alle aanwijzingen van Domein wijzen erop,” concludeert ook een fan op Instagram.

We zagen Acda en de Munnik de afgelopen jaren weleens samen op het podium van bijvoorbeeld De Vrienden van Amstel LIVE en de Streamers, maar al die tijd was er geen sprake van een echte comeback van het duo. In 2020 zei Thomas Acda in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild dat een hernieuwde samenwerking toen niet op de planning stond. De twee zagen elkaar toen wel weer elke week, na elkaar zo'n vijf jaar niet te hebben gesproken. “Paul en ik zitten een keer per week op een bankje ergens aan het water als ik mijn vader bezoek”, vertelde hij daarover. “Dan neem ik een thermoskan koffie mee. Het klinkt heel lullig, maar het is ontzettend gezellig nadat we elkaar denk ik vijf jaar amper gesproken hebben.” Er kan veel veranderen in drie jaar... Of het duo echt weer samen muziek gaat maken, komen we vást snel te weten.

Je las een artikel van Libelle. Libelle.nl is dé website voor alles wat vrouwen willen weten, van persoonlijke verhalen tot handige lifehacks. Van entertainment tot koninklijk nieuws.

Libelle - Chanan FoppenBrunopress

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden