B&B Vol Liefde Astrid Beeld RTL
Beeld RTL

Uit veronica superguide

Gaan Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde trouwen?

Het was misschien wel de meest onverwachte ontknoping van het hele B&B Vol Liefde-seizoen. Dat ‘dit is mijn grens’ Astrid, ondanks het theelepelincident, toch eindigde met de Groningse Harmjan. Inmiddels is het dik aan en wordt er zelfs gepraat over trouwplannen.

Dit artikel is afkomstig uit Veronica Superguide. Elke dag verschijnt een selectie van de beste artikelen uit de tijdschriften op margriet.nl. Daar lees je hier meer over.

Harmjan en Astrid

Al vanaf het eerste moment dat Harmjan, in april, een foto van Astrid op Facebook zag, was hij verkocht. Maar waar Astrid in Oostenrijk Harmjan nog moeilijk kon vergeven voor een zijn overdadige gebruik van kruiden, sloot ze hem op de valreep toch in haar hart. Astrid leek het type ijskonijn dat zelfs op ovenstand 220 niet viel te ontdooien, maar uiteindelijk bleek ze een warme vrouw die haar hart tócht openstelde voor Harmjan.

Trouwen?

Na wat bezoekjes heen en weer, werden ze stapelverliefd. Zou deze dark horse dan toch hét succeskoppel van dit seizoen kunnen worden? Als het aan Harmjan ligt zeker wel. Op RTV Noord lucht hij zijn hart en reageert-ie zelfs op eventuele trouwplannen “Als het goed is, kijkt ze in Oostenrijk. Dus ik moet me stilhouden. We hadden toevallig afgelopen weekend een gast gehad en die beweerde dat we binnen een jaar getrouwd zouden zijn. Ik zeg niks.”

Hoe gaat het nu met de andere koppels uit B&B Vol Liefde?

Astrid en Harmjan waren niet het enige koppel dat voortkwam uit B&B Vol Liefde. Check hier hoe het nu gaat tussen Hans en Petra. Ook schoot cupido raak bij Fenna en Martijn: lees hier hoe het nu tussen hen zit.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Veronica Superguide - Eveline van GilsRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden