null Beeld

IJsbergsla snijden? Ken jij deze techniek al?

Een krop ijsbergsla snijden: hoe doe jij het altijd? De krop eerst door de helft snijden en dan per helft de sla in stroken? Het kan ook anders! Namelijk door de bladeren van de sla te pellen en daarna het stuk sla op te vouwen. Vervolgens kun je de sla eenvoudig in fijne stukjes snijden. Herhaal totdat je alle blaadjes van de sla hebt verwijderd en gesneden.

Wat is jouw snijtechniek?

Kijk ook:

IJsbergsla snijden? Ken je deze techniek al?

Rode bieten snijden? Zo krijg je geen rode handen!

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden