null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Vriendschap: mensen met déze sterrenbeelden passen het best bij jou

We hoeven je vast niet meer te vertellen dat je sterrenbeeld veel kan zeggen over je persoonlijke eigenschappen en andere eigenaardigheden. Het is dan ook heel logisch dat er bepaalde sterrenbeelden zijn die daar heel goed bij passen. Deze sterrenbeelden delen bijvoorbeeld jouw mooie eigenschappen of vullen bepaalde gebreken aan.

Benieuwd welke sterrenbeelden het best op vriendschappelijk niveau met jou matchen? Lees dan snel verder.

Vriendschap tussen sterrenbeelden

Waterman (21 januari t/m 19 februari)

Een vriendschap met een Waterman is intens, maar die vindt het ook eng om zich aan mensen te hechten. Waterman, als je dat eenmaal wel doet, hecht je de meeste waarde aan een vriendschap met de sterrenbeelden Weegschaal, Ram, Tweeling of Boogschutter.

Vissen (20 februari t/m 20 maart)

Mensen met dit sterrenbeeld bieden altijd een luisterend oor aan wie dat nodig heeft. Een mooie eigenschap. Je trekt dan ook steevast mensen aan die jou nodig hebben. De beste match heb je met Steenbok, Stier, Kreeft en Schorpioen.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Jij bent het type waar anderen zich graag aan optrekken. Je hebt een voorbeeldfunctie voor velen. Je bent sociaal en maakt makkelijk nieuwe vrienden. Maar de beste match vind je bij personen met het sterrenbeeld Waterman, Stier, Leeuw of Weegschaal. Daarnaast kun je het goed vinden met mensen die hetzelfde sterrenbeeld hebben als jijzelf. Gezellig, want dan kunnen jullie samen je verjaardag vieren!

Stier (21 april t/m 20 mei)

Vriendschappen staan bij jou hoog in het vaandel. Het duurt soms even voordat je een nieuw iemand tot je vriendengroep kunt rekenen, maar wanneer je eenmaal een vriend hebt, is dat voor het leven. Je beste vrienden ken je waarschijnlijk al een lange tijd. Hebben jouw vrienden toevallig het sterrenbeeld Steenbok, Vissen, Kreeft of Maagd?

Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn echte allemansvrienden. Je kunt goed luisteren, bent sociaal en vindt het niet erg om op de voorgrond te treden. Daarnaast heb je vaak de lachers op je hand. Vind je het gek dat iedereen jou aardig vindt? De mensen met wie jij het best op kunt schieten zijn hoogstwaarschijnlijk Ram, Leeuw, Weegschaal of Waterman.

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Vriendschappen komen jou bij voorkeur aanwaaien. Je bent niet iemand die zelf actief op zoek gaat om nieuwe mensen te leren kennen. Maar wanneer je een vriendschap hebt gesloten ben je loyaal en heel zorgzaam. Mensen komen graag naar je toe voor advies en je bent goed in het wegnemen van zorgen. Je persoonlijkheid past daarom perfect bij een Stier, Maagd, Schorpioen en Vissen.

Lees ook

5 tips om op volwassen leeftijd nieuwe vrienden te maken

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Leeuwen hebben een sterk karakter. Ze vertrouwen op zichzelf en ze vinden het daarom ook heel belangrijk dat ze in een vriendschap zichzelf kunnen zijn. Je kunt er slecht tegen als anderen jou niet accepteren. Je staat het liefst zo veel mogelijk in de schijnwerpers. Je beste vrienden vind je dan ook in de sterrenbeelden Tweeling, Ram, Weegschaal en Boogschutter.

Maagd (24 augustus t/m 22 september)

Maagden zijn goed in het bewaren van rust. Wanneer er paniek uitbreekt, kunnen anderen op jou bouwen. Maar daarnaast is een Maagd overwegend verlegen. Je vindt het fijn om een vriend te hebben die meer op de voorgrond treedt dan jijzelf. De ideale vriendschapsmatch vind je bij mensen met het sterrenbeeld Kreeft, Schorpioen, Stier en Steenbok.

Weegschaal (23 september t/m 23 oktober)

Jouw persoonlijkheid zorgt ervoor dat jij binnen je vriendengroep vaak een adviserende rol hebt. Je bent niet graag alleen en omringt je dan ook het liefst heel vaak met zo veel mogelijk mensen om je heen. Je bent altijd in voor een goed gesprek. En dat voer je het best met een Boogschutter, Tweeling of Waterman.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Schorpioenen zijn graag op zichzelf. Ze hebben wel vrienden, maar dat is vaak een selectief klein clubje. Voor die mensen ben je betrouwbaar. Jouw deur staat altijd open wanneer ze advies nodig hebben en je bent nooit te beroerd om iemand een handje te helpen. Jouw persoonlijkheid matcht daardoor goed met Maagd, Steenbok, Kreeft of Vissen.

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich als charmant, behulpzaam en elegant. Je houdt graag rekening met anderen en dat maakt dat iedereen graag bevriend met je is. Sterrenbeelden die het best bij jou passen zijn: Weegschaal, Waterman, Ram en Leeuw.

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Jouw vrienden behoren tot de belangrijkste personen in je leven. Je wilt het liefst graag stabiele, lange vriendschappen en zelf ben je ook een heel loyaal type. Schorpioen, Vissen, Stier en Maagd vormen met jou de beste match.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Redactie MargrietGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden