Trouwe liefde: deze vijf sterrenbeelden zullen niet zo snel scheiden
 Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Trouwe liefde: deze vijf sterrenbeelden zullen niet zo snel scheiden

Waarschijnlijk hoop je dat jouw man of vrouw voor altijd de jouwe zal zijn. Maar de harde waarheid is: veel huwelijken gaan kapot. Tóch zijn er een paar sterrenbeelden waarbij dat waarschijnlijk niet zal gebeuren.

Is jouw huwelijk voor het leven? Als je sterrenbeeld in dit lijstje staat, zit het wel goed met jullie liefdesnestje.

Kreeft

Je partner en je kinderen: daar draait het leven om bij jou. Als kind droomde je er al van om later samen met je geliefde een gezin te stichten. Jij bent hartelijk, zachtaardig en zorgt voor alle mensen om je heen. Dat maakt jou de perfecte persoon om mee in het huwelijksbootje te stappen. Elk huwelijk kent problemen, maar daar deins jij niet voor terug. Je trekt alles uit de kast om jouw relatie bloeiend en stabiel te houden. Soms iets teveel zelfs: je hebt de neiging om jezelf weg te cijferen. Toch weet jij daar meestal wel een gezonde balans in te vinden en zal het niet in je opkomen om de scheidingspapieren tevoorschijn te toveren.

Stier

Jij wilt dat je partner niks tekort komt. Je bent lief, geduldig en bovendien woest aantrekkelijk. Je hebt er alles voor over om jouw huwelijk tot een succes te maken. Als iemand jouw hart veroverd heeft, blijf jij ook echt bij hem of haar ‘tot de dood ons scheidt’. Degene die een Stier aan de haak heeft weten te slaan, mag in z’n handjes knijpen. Je zit vol passie en brengt je partner vaak het hoofd op hol met al je charmes. Maar pas op: jij past niet bij iedereen. Je kunt namelijk best een beetje complex en koppig zijn. Ook ben je soms jaloers en kan je je partner verdenken van vreemdgaan. Maar zélf zul je dat in ieder geval niet in je hoofd halen.

Maagd

Jij staat helemaal bovenaan als we het hebben over trouwe huwelijkspartners. Je bent snel tevreden en hebt eigenlijk geen andere behoeftes dan je partner en kinderen te gelukkig maken. Jij bent niet snel jaloers en anderen mogen met jouw partner flirten zonder dat je met gebalde vuisten in de hoek van de kamer staat. Bezitterig zijn is niks voor jou: jij vertrouwt je partner. Daardoor is jullie huwelijk zeer liefdevol en heb je altijd respect voor elkaar. Je kan soms wel ietwat perfectionistisch en kritisch zijn. Niet alleen over jezelf, maar ook op je partner. Eens in de zoveel tijd kun je daarom twijfelen aan je partner. Maar een scheve schaats rijden? Dat nooit. Stel je voor dat je betrapt wordt, dat vind jij een te verschrikkelijk idee waardoor je dat dan ook nooit zou doen.

Schorpioen

Vroeger was jij niet zo’n held met relaties. Je hebt verlatingsangst en zoekt altijd naar bewijzen dat jij niet leuk of goed genoeg bent voor een ander. Deze angst zorgt ervoor dat je in je huidige huwelijk best jaloers en bezitterig kunt zijn. Dat vindt je partner niet altijd even prettig. Geef hem of haar wat ruimte, Schorpioen. Dan zal je partner zien hoe trouw jij bent en wat je allemaal wel niet uit de kast trekt om het de ander naar de zin te maken. Niemand op aarde is zo enthousiast om voor het huwelijk te strijden als jij. Als jij voor iemand kiest is dat niet voor even, maar voor het hele leven. Uitdagingen in jullie huwelijk doorsta jij met gemak. Dat maakt jou een ideale, perfecte partner om een leven lang samen mee te zijn.

Weegschaal

Je hele leven staat in het teken van liefde, Weegschaal. Van jongs af aan ben jij al op zoek naar de perfecte huwelijkskandidaat. Als jij jouw liefde niet kunt geven aan een ander, voel je je onrustig. De persoon die zich nu jouw man of vrouw mag noemen heeft goud in handen. Jij bent hartstikke loyaal, betrouwbaar en een kei in het oplossen van conflicten. Toch heb jij ook een rauw randje: je vindt je eigen behoeftes vaak stiekem toch nét wat belangrijker dan die van je partner. Je mag soms best wat vaker attent of gul zijn. Dan wordt jouw huwelijk nóg succesvoller dan het al is. Wat het makkelijk maakt voor jou, is dat je maar verliefd kan worden op één persoon tegelijk. Als jij eenmaal je hart hebt weggegeven aan iemand, dan laat de liefde niet meer los.

Bron | Knowinsiders

Saskia WinkensGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden