Margriet logo
null Beeld

Smelt: man verwerkt huwelijksaanzoek in de favoriete Disneyfilm van z’n vriendin

Het internet staat tegenwoordig vol met huwelijksaanzoeken, maar sommige springen er toch nét een beetje meer uit dan andere. Zo bedacht de Amerikaanse Lee Loecher wel een heel bijzondere manier om zijn geliefde ten huwelijk te vragen.

Lee nam zijn vriendin Sthuthi David mee naar de bioscoop om haar favoriete Disneyfilm Doornroosje te kijken, maar had stiekem een klein beetje gesleuteld aan het einde.

Prachtig aanzoek

Lee werkte het afgelopen half jaar samen met een illustrator aan een aangepaste versie van de film. Hij voegde in de belangrijkste scène met de liefdeskus een geanimeerde versie van zichzelf toe. Op beelden van een verborgen camera is te zien hoe Sthuthi fronst als de prins de kamer binnenkomt waar Doornroosje ligt te slapen. Nog voor ze door heeft wat er precies aan de hand is, wordt er een ring van het scherm in de handen van Lee geworpen, waarna hij op één knie zakt en zijn vriendin ten huwelijk vraagt.

Publiek voor familie en vrienden

Als hij – geheel in Disneystijl – vraagt of ze nog lang en gelukkig met hem wil leven, krijgt hij een volmondig ‘ja’ te horen. Als Sthuthi zich naar het publiek draait om zich te verontschuldigen voor het ‘verpesten’ van de film, ziet ze ook nog eens dat het publiek bestaat uit familieleden en vrienden.

Het aandoenlijke onderzoek kun je hieronder bekijken:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Independent

Beeld | iStock, YouTube

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden