null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Nieuwe liefde? Deze vijf sterrenbeelden zijn de liefste schoonzussen

Een nieuwe liefde is geweldig, maar het ontmoeten van je nieuwe schoonfamilie kan stressvol en spannend zijn. Wat als jullie totaal niet met elkaar overweg kunnen? Als je schoonzus een van déze vijf sterrenbeelden is, heb je echter geluk. Zij staan er namelijk om bekend de liefste te zijn.

Maar vergeet niet: met een open instelling botert het vast ook met andere sterrenbeelden.

Tweelingen

Tweelingen staan erom bekend erg sociaal te zijn en wel van een praatje te houden. Deze sterrenbeelden staan open voor nieuwe contacten, en zullen je dan ook met open armen in de familie ontvangen. Ook zijn ze empatisch, waardoor ze precies in de smiezen hebben wat ze moeten doen om je welkom en op je gemak te laten voelen.

Kreeft

Is je schoonzus een Kreeft? Ook dan hoef je niet te vrezen voor narigheid, ruzie of vervelende opmerkingen. Kreeften zijn namelijk erg gevoelig, waardoor ze goed kunnen inschatten hoe jij je voelt. Ze zal je dan ook op je gemak weten te stellen als je wat gespannen bent.

Lees ook:

Vriendschap: mensen met déze sterrenbeelden passen het best bij jou

Weegschaal

Datzelfde geldt voor de Weegschaal. Deze sterrenbeelden zijn lief en zorgzaam en zullen je direct het gevoel geven dat ze alles voor je willen doen. Toch zullen deze mensen je niet te veel overdonderen, maar je rustig laten wennen aan je nieuw schoonfamilie.

Schorpioen

Vrezen voor een kritische blik van je schoonzus hoef je niet te doen wanneer zij een Schorpioen is. Zij zal graag veel tijd met je willen doorbrengen en je veel aandacht geven vanaf de eerste ontmoeting. Dit sterrenbeeld zal je zelfs behandelen als je eigen zus, dus dat kan alleen maar heel gezellig worden.

Waterman

Tot slot: als jouw schoonzus Waterman is, ga je een fijne tijd tegemoet met je nieuwe schoonfamilie. Want deze sterrenbeelden staan erom bekend eerlijk en volwassen te zijn. Eventuele onenigheden zullen dan ook niet voor narigheid zorgen, want ze zal direct een open gesprek met je aangaan. Vrezen voor geroddel binnen de familie? Dat hoef je met een Waterman als schoonzus dan ook allerminst.

Bron | Flair

Beeld | Getty Images

Anne-Flore MullerGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden