null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Geboren in augustus? Dan ben je gezegend met déze mooie eigenschappen

De temperaturen zijn nog lekker, mensen zijn in een vakantiestemming en je kunt je verjaardag gewoon buiten vieren: nee, augustus is absoluut geen slechte maand om jarig in te zijn.

En alsof dat nog niet genoeg is, ben je ook nog eens gezegend met de volgende mooie eigenschappen:

1. Glas halfvol

Omdat augustus-mensen in de zomer zijn geboren, kregen ze als baby meer vitamine D binnen. Hierdoor zijn ze volgens onderzoek minder vatbaar voor een depressie dan mensen die in donkere wintermaanden zijn geboren. Augustus-mensen staan dan ook wat positiever in het leven en bekijken dingen vaak door een roze bril.

2. Charismatisch

Leeuwen (tot 22 augustus) zijn volgens de astrologie vaak zelfverzekerd, trots en érg charismatisch. Ze weten precies wat ze willen en hoe ze dit kunnen bereiken. Maagden (vanaf 23 augustus) hebben ook veel charisma, maar op een wat subtielere manier. Ze zijn vaak heel georganiseerd, precies en heel betrouwbaar.

3. Echte doorzetter

Augustus-mensen geven niet snel op: als ze iets willen, dan gaan ze er voor de volle honderd procent voor. Zelfs als anderen allang hebben opgegeven, blijven ze doorzetten. Een mooie eigenschap, want hierdoor kun je alles bereiken wat je maar wilt!

4. Gezond verstand

Hoewel augustus-mensen lekker spontaan uit de hoek kunnen komen, zijn ze niet impulsief. Ze denken goed na voordat ze iets doen, waardoor ze vaak verstandige keuzes maken. Als jij in augustus bent geboren, is de kans dan ook groot dat je vriendinnen graag naar jou toe komen voor advies.

5. Hopeloos romantisch

Als het gaat om de liefde, zijn augustus-mensen erg serieus. Daten doen ze niet zomaar voor de lol: ze zijn heel oprecht in hun zoektocht naar de ideale partner. Als ze eenmaal hun prins (of prinses) op het witte paard hebben gevonden, laten ze die nooit meer gaan.

6. Allerbeste vriendinnen

Als het gaat om vriendschappen, zit je met augustus-mensen áltijd goed. Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor of advies: augustus-mensen staan altijd voor je klaar. Ze zorgen ervoor dat je je zo comfortabel mogelijk voelt en vinden het belangrijk dat je gelukkig bent.

Bron | Libelle.be

Foto | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Erandi GodinezGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden