null Beeld

Dit zijn de grootste afknappers in de liefde op basis van je sterrenbeeld

Iemand die af en toe een leugentje om bestwil vertelt, weinig verantwoordelijkheidsgevoel heeft of een partner die zich op emotioneel vlak maar moeilijk kan uiten. Deze en meer afknappers in een relatie hebben blijkbaar te maken met je sterrenbeeld. Helemaal handig om te lezen als je net een potentiële nieuwe liefde in je leven hebt.

Op basis van je sterrenbeeld zijn dit voor jou de grootste afknappers in de liefde.

De grootste afknappers in de liefde

Ook als je de liefde van je leven al lang hebt gevonden, is het best interessant om eens te lezen wat op basis van je sterrenbeeld de grootste afknappers voor jou zijn. Of je er nou in gelooft of niet: dit is wat de astrologie over jouw liefdesleven te zeggen heeft.

Ram

Een van de grootste afknappers voor het sterrenbeeld Ram is een geobsedeerde partner. Dat komt omdat je zelf heel onafhankelijk bent. Je wil in een relatie ook voldoende tijd hebben voor je familie, vrienden en jezelf. Daarom ben je haast allergisch voor een partner die geobsedeerd gedrag vertoont, er geen eigen leven op nahoudt en dus afhankelijk is van jou. Je hebt je ruimte nodig en knapt af als je partner je dit niet voldoende geeft.

Stier

De basis voor een goede relatie is voor het sterrenbeeld Stier respect. Een van jouw grootste afknappers is dan ook respectloos gedrag. Ook al maakt je partner maar een grapje, het schiet bij jou al snel in het verkeerde keelgat. Je standaarden zijn hoog en daar ben je trots op. Hoe verliefd je ook bent, bij respectloos gedrag kan die liefdesbubbel voorgoed knappen.

Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen is enorm sociaal. Afknappers in de liefde zijn bij jou dan ook een partner die niet zo sociaal is of erg stil is. Je hebt graag veel vrienden om je heen en vindt het dan ook belangrijk dat je partner al dat sociale contact met gemak aan kan. Dit vind je in een ander niet alleen aantrekkelijk, maar het kan voor jou ook je relatie maken of breken.

Kreeft

Een van de afknappers bij het sterrenbeeld Kreeft is een partner die niet goed emoties kan tonen. Daarnaast vind je het belangrijk om met je wederhelft over gevoel te kunnen praten. Aan een sterke emotionele band hecht jij in een relatie heel veel waarde. Je zoekt hierin niet alleen steun als je je rot voelt of ergens mee zit, maar verwacht ook dat je partner zich volledig bij jou openstelt. Iemand die altijd emoties opkropt is daarom niet de ideale match voor een Kreeft.

Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw is niet bang om in het middelpunt te staan. Je houdt van aandacht en ondanks dat je het soms moeilijk vindt als die aandacht je ontnomen wordt, is een van de grootste afknappers in een partner toch verlegenheid. Zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid heeft een Leeuw vaak te over, maar dit zoek je ook in je wederhelft. Door een verlegen partner kun je de spanning in je relatie missen.

Maagd

Al is je nieuwe liefde nog zo aantrekkelijk, dan kan luiheid toch je nieuwe vlam de das omdoen. Het sterrenbeeld Maagd is erg ambitieus, stelt doelen en houdt van aanpakken. Dit zoek je dan ook in je perfecte partner. Iemand die hier terughoudend in is, dol is op zaken uitstellen en luiheid verkiest boven aanpakken, daar knap jij op af.

Lees ook: Dít is de reden waarom veel mensen in een ongelukkige relatie blijven

Weegschaal

Een van de grootste afknappers voor het sterrenbeeld Weegschaal is pessimisme. Je ziet zelf graag de positieve kanten van het leven in. Je bent dol op gezelligheid en haalt veel energie uit positiviteit. Een partner die pessimistischer in het leven staat of een echte doemdenker is, daarbij kun je beter uit de buurt blijven. Dit kost voor jou veel energie, terwijl je je geluk haalt uit samen lachen.

Schorpioen

Het sterrenbeeld Schorpioen heeft eerlijkheid en vertrouwen heel hoog in het vaandel staan. Dit geldt niet alleen voor liefde, maar ook voor vriendschappen. Een van de grootste afknappers bij een partner is dan ook liegen. Al is het maar een leugentje om bestwil, je zult dit niet snel vergeten. Heeft je nieuwe vlam er een handje van om de zaken te verdraaien, informatie achter te houden of recht in je gezicht te liegen? Dan is een Schorpioen er snel klaar mee.

Boogschutter

Jij bent altijd wel in voor nieuw avontuur. Met een verrassing of spontaan uitje win je jouw hart. Een van de grootste afknappers voor een Boogschutter is net als voor het sterrenbeeld Maagd dan ook luiheid. Je hebt een hekel aan luie mensen en als je partner jouw impulsiviteit en drang naar avontuur niet kan bijhouden, is de kans groot dat dit jullie relatie zal opbreken.

Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok is ontzettend zorgzaam. Je staat graag voor anderen klaar, maar verwacht in je relatie wel dat je dit ook van je partner terugkrijgt. Zo niet, dan kun je je verliefde gevoel verliezen. Daarnaast zijn onverantwoordelijkheid en niet weten wat je wil voor jou echte afknappers.

Waterman

Je bent creatief en wil dit graag met je partner delen. Je zoekt iemand die je wildste dromen samen met jou waar wil maken en het avontuur aangaat. Daarom is een van de grootste afknappers voor het sterrenbeeld Waterman dan ook iemand die te praktisch is ingesteld. Wanneer je een gek idee oppert wil je van je partner niet horen dat het realistisch gezien niet mogelijk is, maar zoek je iemand die met je mee droomt.

Vissen

Het sterrenbeeld Vissen is gevoelig en emotioneel. Een partner die ongevoelig uit de hoek kan komen, daar knap je snel op af. Jij hebt een liefde nodig met een groot hart waarbij je jezelf durft te zijn. Pas als je je op emotioneel vlak verbonden voelt durf jij je helemaal aan je partner te geven.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Beautify

Beeld | iStock

Maryse de Bruijne

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden