null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dít is wat verschillende soorten zoenen zeggen over je relatie

Wanneer je partner en jij elkaar zoenen of simpelweg een kus geven voel je je heel close met elkaar. Er zijn veel manieren waarop je kunt zoenen en elke manier heeft een bepaalde betekenis. Een kus zegt veel meer dan je zou verwachten.

Lees verder en zwijmel weg bij de volgende kusjes die jullie elkaar geven.

Zoenen op verschillende manieren

De manier waarop je kust met je partner zegt veel over jullie relatie. Zoenen is een heel belangrijk onderdeel van je relatie. Je onderhoudt je relatie en je creëert daarnaast een diepere band met elkaar.

Kus op de wang

Wanneer je partner jou een kus op je wang geeft, laat dit zien dat hij of zij om je geeft. Het gaat bij deze kus om vriendschap en affectie. Het kan zijn dat hij of zij diepe gevoelens voor je heeft, maar momenteel niet de behoefte voelt voor romantiek.

Natte zoen

De 'natte zoen' draait volledig om seksuele spanning. Er wordt tijdens deze zoen veel speeksel uitgewisseld. Deze zoen betekent dat je snel naar de slaapkamer geleid wordt. Dus als je geen seks wilt, kun je beter overstappen op een andere manier van zoenen.

Kus op je voorhoofd

Een kus op je voorhoofd kun je vergelijken met een kus op je wang. Echter draait het bij deze kus niet om vriendschap, maar laat je partner zien dat hij of zij diepe gevoelens voor je heeft en je serieus neemt. Een kus op je voorhoofd is niet een direct teken voor seks, toch smelt je hart als je een kus op je voorhoofd krijgt van je partner. Het is een heel lief gebaar en het betekent in ieder geval dat je heel belangrijk bent voor diegene.

Lees ook: Hekel aan zoenen in het openbaar? Dat zegt waarschijnlijk dít over je persoonlijkheid

Vluchtige kus

Een vluchtige kus op je mond is onschuldig, maar is wel een voorteken van een echte zoensessie. Je hoeft natuurlijk niet altijd gepassioneerd te zoenen, maar het betekent wel dat iemand heel serieus met je is en zich op zijn of haar gemak voelt bij je. Vluchtige kusjes kun je nooit genoeg krijgen!

De French kiss

Bij een french kiss komt de tong aan bod. Het moge duidelijk zijn dat deze manier van zoenen voor één ding bedoelt is: seks. Bereid je voor: deze zoen is vol passie, ritme en heeft een reden. De zoen betekent dat je partner graag met je naar bed wil. Het zorgt er daarnaast ook voor dat je een diepere band krijgt met je partner.

Kus in je nek

Een kus in je nek is gezellig en bezorgt je kriebels. Het is een speelse manier van je partner en hij of zij wil weten of je een beetje in de mood bent. Als je merkt dat je partner dit wel heel vaak doet, is het misschien niet zo heel erg serieus.

Bron | NSMBL

Beeld | iStock

Tanja van KempenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden