null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Dit (gedurfde) seksstandje past het beste bij jouw sterrenbeeld

Je sterrenbeeld zegt volgens de astrologie veel over je persoonlijkheid. In het dagelijks leven, op het werk, bij familie... én in bed. Het zou namelijk in de sterren geschreven staan welk seksstandje ideaal voor jou is - of in elk geval eens het proberen waard is.

En, klopt het een beetje?

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Missionaris, maar dan net even anders: jij ligt onder, maar met je voeten plat op het bed en je knieën dus gebogen. Heel relaxt eigenlijk, dit seksstandje.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jij zit bovenop, maar dan met je neus de andere kant op. Zo heeft je partner perfect uitzicht op je billen, terwijl jij alle macht in handen hebt tijdens de vrijpartij.

Ram (21 maart t/m 19 april)

Ga op de rand van het bed of een tafel liggen en til je benen gestrekt omhoog, zodat ze in een V-vorm komen. Die positie vóélt alleen al sexy.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Met sommige standjes kan je partner nog dieper bij je naar binnen stoten. Dit is zo'n seksstandje: ga op je rug liggen met je knieën opgetrokken en je voeten van het bed af. Vervolgens tilt je partner je bij je dijen iets omhoog om je het hof te maken.

Lees ook:

Déze seksstandjes zijn het fijnst tijdens een hittegolf

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Laat je partner rechtop op het bed zitten, met gestrekte benen. Ga vervolgens in tegengestelde richting bij hem op schoot zitten. Of, beter gezegd: op zijn penis. Zo zijn jullie als het ware in elkaar gehaakt. Oefening baart kunst in dit geval: jullie zullen even het goede ritme moeten vinden. Maar als het lukt, is het vuurwerk.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Jij houdt van het klassieke seksstandje doggy. Niet het meest intiem, maar de kans is wel groot dat je partner zo dé perfecte plek bereikt om jou tot een hoogtepunt te laten komen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Jij bent een leeuwin in bed, die graag de touwtjes in handen houdt. Laat jou dus maar bovenop zitten en het tempo bepalen. Train je ook nog eens goed je benen en billen.

Lees ook:

Vrouwen halen volgens onderzoek net zoveel plezier uit porno als mannen

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Net als Waterman nét geen standje missionaris: hij ligt bovenop, maar drukt zichzelf met een arm net iets omhoog. Daardoor kantelt jouw bekken iets mee, waardoor hij een iets ander plekje raakt. Kleine verandering, die zomaar heerlijk uit kan pakken.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Voor dit standje zul je aardig wat uithoudingsvermogen moeten hebben, Weegschaal. Je strekt je onderbenen namelijk tegen zijn borst aan, terwijl hij je bij je bovenbenen vastpakt. Vervolgens moet jij evenwicht zien te houden op je ellebogen. Het buikspierkwartier is begonnen!

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Jouw ideale seksstandje lijkt op dat van de Weegschaal, maar waar de Weegschaal zichzelf ondersteunt met haar ellebogen, strek jij je benen volledig uit en leun je niet op je ellebogen, maar meer op je schouderbladen. Hier moet je uiteraard wel flexibel voor zijn en geen rugklachten voor hebben. Probeer het anders op de manier van de Weegschaal, of op de relaxte wijze van de Waterman.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Poe, wie dít volhoudt... De Boogschutter houdt wel van wat avontuur en gaat dus ook de uitdaging aan in bed met de brug: je partner maakt een bruggetje - je weet wel, door zich achterover te laten vallen op zijn handen en zijn rug te buigen. Vervolgens ga jij bovenop hem zitten. Zorg ervoor dat je met je voeten de ondergrond raakt, zodat je je kunt afzetten om daadwerkelijke seks mogelijk te maken. Heb je wel een echte hulk van een vent voor nodig, hoor.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Ook een vrij pittige, vooral voor hem: hij staat rechtop, tilt je op en houdt je vast tijdens het vrijen. Jullie kunnen dit het best tegen de muur aan doen, want probeer maar eens je evenwicht te houden. Vergis je niet: ook van jou vergt dit standje aardig wat kracht.

Bron | BuzzFeed

Beeld | iStock

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons winnen? Stem dan snel hier.

null Beeld

Margriet Extra Liefde & Relaties staat vol prachtige, ontroerende en herkenbare verhalen. Maar ook: tips voor betere seks (voor iedere leeftijd), een quiz om je liefdeskennis te testen én antwoord op de vraag: nieuwe vrienden maken, hoe doe je dat? Nu in de winkel of online te bestellen via deze link.

Redactie MargrietGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden