null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Déze partner past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld

Of je nu vrijgezel bent of al jaren een partner hebt, het is altijd grappig om te kijken wie er nu eigenlijk op basis van je sterrenbeeld het beste bij je past. Welke sterrenbeelden zijn een match made in heaven én waarom is dat zo?

Hier de perfecte combinaties op een rij:

Waterman (20 januari - 18 februari)

De perfecte match: leeuw of schorpioen

Watermannen zijn vaak heel avontuurlijk ingesteld: ze zijn impulsief en hebben dan ook een partner nodig die naast ze staat, ongeacht wat er gebeurt. Een toegewijde schorpioen is dan ook de perfecte match voor jou. Schorpioenen hebben veel diepgang en zeggen waar het op staat; dit zijn eigenschappen die jou als waterman geboeid houden. Ook een leeuw, met een grote en warme persoonlijkheid en veel zelfvertrouwen, kan jou erg gelukkig maken.

Vissen (19 februari - 20 maart)

De perfecte match: kreeft of stier

Vissen beschikken over een groot empathisch vermogen en hebben er geen moeite mee om zich op emotioneel vlak open te stellen. Het is dan ook belangrijk dat je een partner hebt die ook over deze eigenschappen beschikt. Een kreeft zou in dat opzicht een goede match zijn voor jou. Kreeften zijn zorgzaam, kunnen goed luisteren en delen graag dingen met je. Ook een stier zou goed bij jou passen. Stieren gaan voor langdurige relaties: ze zijn erg toegewijd en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen.

Ram (21 maart - 19 april)

De perfecte match: boogschutter of weegschaal

Rammen hebben een sterke persoonlijkheid en zijn erg spontaan. Een gebalanceerde weegschaal kan ervoor zorgen dat je voldoende rust hebt. Weegschalen zijn heel rationeel ingesteld, waardoor ze je af en toe een beetje kunnen remmen in je impulsiviteit. Jouw energie zorgt er andersom weer voor dat ze scherp en tevreden blijven. Kortom: een echte match made in heaven. Maar dat is niet alles: ook een boogschutter zou goed bij jou passen. Dit sterrenbeeld staat namelijk bekend om zijn impulsieve acties, waardoor het vuurtje gegarandeerd tussen jullie blijft branden. Waak er alleen wel voor dat jullie hier niet te veel in doorslaan en jullie doelen uit het oog verliezen, dat zou zonde zijn.

Lees ook: Dit is wat je echt moet opruimen volgens je sterrenbeeld

Stier (20 april - 20 mei)

De perfecte match: maagd of kreeft

Stabiliteit, betrokkenheid en rationaliteit zijn eigenschappen die voor jou erg belangrijk zijn. Op dit vlak zou een maagd dan ook goed bij je passen; zij hechten waarde aan dezelfde eigenschappen. Ook een kreeft zou een goede partner voor je zijn. Ze zijn net als jou erg betrouwbaar en blijven liever een avondje thuis dan dat ze de hort op gaan. Hun zachte en zorgzame karakter zorgt ervoor dat je niet te veel doorslaat in je koppigheid. Jouw talent om knopen door te hakken en door te zetten zorgt er andersom weer voor dat een kreeft het beste uit zichzelf kan halen.

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

De perfecte match: waterman of boogschutter

Tweelingen hebben vaak veel verschillende interesses en zijn heel makkelijk in de omgang. Het is daarom belangrijk dat jouw partner geen moeite heeft met jouw grote vriendengroep en je creatieve uitspattingen. Dit is waarom een waterman, die ook veel waarde hecht aan zelfstandigheid, voor jou een ideale partner is. Jullie weten namelijk dat het heel belangrijk is om ook genoeg tijd los van elkaar door te brengen. Ook een levenslustige boogschutter die van aanpakken weet zou een goede match voor jou zijn.

Kreeft (21 juni - 22 juli)

De perfecte match: schorpioen of steenbok

Kreeften draaien er niet omheen, iets wat schorpioenen wel kunnen waarderen. Zij zijn namelijk precies hetzelfde: emotioneel én direct. Als je een relatie aangaat met een schorpioen is de kans dan ook klein dat je genegeerd zal worden of dat je twijfels hebt over waar je met de ander staat. Voor kreeften die een beetje uit hun comfort zone willen stappen is een steenbok ook een goede match. Steenbokken zijn wat avontuurlijker ingesteld, wat ervoor zorgt dat je wat meer uit je schulp kruipt. Andersom kun jij met je warmte ervoor zorgen dat een steenbok wat meer tot rust komt.

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

De perfecte match: waterman of ram

Watermannen zijn erg nieuwsgierig van aard en hebben heel veel aandacht voor hun partner, iets wat voor jou als leeuw belangrijk is. Jouw sterke persoonlijkheid zorgt er andersom weer voor dat een waterman niet snel verveeld raakt. Ook een ram zou een goede match met je zijn. Rammen zijn erg zelfverzekerd en energiek, waardoor ze een positieve maar toch spannende omgeving voor je kunnen creëren waar jij je prettig bij voelt.

Lees ook: Vriendschap: mensen met déze sterrenbeelden passen het best bij jou

Maagd (23 augustus - 22 september)

De perfecte match: vissen of steenbok

Voor maagden is het heel belangrijk dat hun partner dezelfde waardes heeft en ook dezelfde toekomstvisie deelt. Steenbokken hechten over het algemeen veel waarde aan succes, waardoor ze je kunnen motiveren om verder te groeien. Ook vissen zijn een goede match; doordat jullie allebei vol van compassie zijn, vinden jullie het geen probleem om het geluk van de ander af en toe voor je eigen geluk te stellen.

Weegschaal (23 september - 21 oktober)

De perfecte match: tweelingen of ram

Weegschalen en tweelingen zijn vaak de populairste mensen op een feestje. Mensen omringen zich maar al te graag met tweelingen vanwege hun charmes, terwijl weegschalen veel positieve energie uitstralen, iets wat ook erg aantrekkelijk is. Ook een ram zou goed bij je passen. Jouw stabiliteit kan er namelijk voor zorgen dat het impulsieve karakter van een ram binnen de perken blijft. Andersom kan een ram ervoor zorgen dat je af en toe buiten de lijntjes kleurt (iets wat jij af en toe wel nodig hebt).

Schorpioen (22 oktober - 21 november)

De perfecte match: waterman of kreeft

Schorpioenen zijn ontzettend gevoelig en beleven alles heel intens. Ze hebben dan ook de neiging om zich af en toe even terug te trekken en tot rust te komen. Een waterman, intellectueel én in het bezit van goede communicatieskills, zou in dit opzicht heel goed bij je passen. Dit sterrenbeeld zorgt ervoor dat je wat meer over je problemen praat en meer in verbinding staat met je emoties. Andersom kun jij er met je passie en diepgang voor zorgen dat een waterman geboeid blijft. Ook kreeften zijn een goede match voor jou. Zij hebben namelijk geen moeite met gevoelige mensen; ze zijn toegewijd, standvastig en hechten veel waarde aan veiligheid in een relatie.

Boogschutter (22 november - 21 december)

De perfecte match: tweelingen of ram

Boogschutters willen graag de wereld ontdekken: ze zijn constant op zoek naar een nieuwe uitdaging, iets wat rammen ook belangrijk vinden. Ook tweelingen zijn in dit opzicht een goede match voor jou: ze zijn namelijk heel open minded en altijd in voor iets nieuws. Tegelijkertijd kunnen ze er ook voor zorgen dat jij weer met beide benen op de grond staat als je hoofd overuren draait.

Steenbok (22 december - 19 januari)

De perfecte match: kreeft of stier

Je zou het misschien niet verwachten vanwege de namen, maar ook een steenbok en een stier zijn de perfecte match. Deze sterrenbeelden zijn praktisch, werken hard en hebben hetzelfde doel: een mooi en rijk leven. Als steenbok kun je ervoor zorgen dat een stier de lat wat hoger legt, terwijl zij er andersom voor kunnen zorgen dat je wat minder zwaar aan dingen tilt. Ook kreeften zijn een goede match voor jou. Omdat ze zo liefdevol zijn ingesteld, durf jij je kwetsbaar op te stellen.

Bron | PureWow

Beeld | Getty Images

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Erandi GodinezGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden