null Beeld

Déze 4 soorten dromen kunnen een slecht teken zijn voor je relatie

Onze dromen kunnen soms best vreemd zijn. Maar dat is geen reden om er geen aandacht aan te besteden – onze dromen kunnen ons namelijk van alles vertellen over onszelf en ons leven. Zoals over de relaties die we hebben, bijvoorbeeld.

Dromen komen namelijk voort uit ons onderbewuste, en ons onderbewuste weet vaak een stuk meer dan we denken. Als je zelf even niet meer weet hoe je je voelt of hoe iets zit, dan is het misschien tijd om naar je dromen te kijken. De volgende dromen kunnen je iets vertellen over je huidige relatie.

1. Honden

Als je droomt over honden, is dit een van de duidelijkste signalen over je relatie die je onderbewuste je kan geven. Of dit nu een echte hond is, een hond die je hebt gehad, of een gekke droomversie van een hond, ze zeggen allemaal hetzelfde. Een hond in je droom staat symbool voor loyaliteit, gezelschap en vriendschap. Het gedrag van de hond in je droom kan je iets vertellen over wat er in je huidige relatie gaande is.

Een zieke of gewonde hond betekent dat het niet goed gaat in je relatie en dat deze meer aandacht nodig heeft. En is de relatie het redden waard? Een boze of agressieve hond is een waarschuwing dat je huidige relatie misschien niet de juiste voor je is. Een lieve, vriendelijke hond is positief: dit is een teken dat de relatie precies is wat het moet zijn.

Lees ook:

Steeds vaker erotische dromen? Dit betekent het waarschijnlijk

2. Schepen en boten

Schepen en boten staan symbool voor relaties. We zeggen niet voor niets ‘in het huwelijksbootje stappen’, of 'relationship' in het Engels. Boten in je droom kunnen je daarom van alles over je relatie vertellen. Een zinkend schip kan symbool staan voor een relatie die op zijn einde loopt. Het kan zijn dat dit het gevolg is van te veel drama en negativiteit.

Een boot die van koers vaart of verdwaald is op zee, kan betekenen dat je relatie vastzit en dat het jullie niet lukt om verder te komen. Een oorlogsschip wijst op spanningen en conflicten.

3. Katten

Katten staan symbool voor de seksualiteit in een relatie, en dan met name die van de vrouw. Als de kat in je droom ziek of gewond is, dan is dit een signaal dat er iets mis is met de seksualiteit tussen jou en je partner. Een boze of agressieve kat wijst op negatieve gevoelens over seksualiteit.

4. Autorijden

Als jij en je partner samen in een auto zitten in je droom, let er dan op wie er achter het stuur zit. Deze persoon is degene die momenteel de meeste invloed op de relatie heeft. Het rijgedrag van deze persoon laat zien hoe goed of slecht hij of zij met de huidige situatie omgaat. Als de remmen in de auto niet werken, dan kan dat betekenen dat er iets in de relatie is dat moet stoppen. Bijvoorbeeld een terugkerend patroon of een slechte gewoonte.

Als de auto niet wil starten, dan betekent dit dat je relatie vastzit en dat het jullie niet lukt om verder te komen. Een verdwenen of gestolen auto geeft aan dat jullie relatie richting mist of dat jij of je partner zich niet langer enthousiast voelt over de relatie. Een autocrash betekent – zoals je vast wel verwacht – niet veel goeds: jullie relatie loopt misschien ten einde.

Bron | Hellogiggles.com

Beeld | iStock

null Beeld

Margriet 26 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week álles over het strand. Van de leukste stranden in Nederland tot aan juttersgeheimen. Verder ook: wat te doen als je kind gaat scheiden, slanke zomerrecepten, wanneer je gek van geluid wordt en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden