null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Déze 3 sterrenbeelden dromen over een toekomst met hun partner

Het is voor veel mensen een droom: iemand vinden waar het mee klikt én die enthousiast is om met jou samen naar de toekomst te kijken. Ben jij toe aan een serieuze relatie en een toekomst met jouw (toekomstige) partner? Met deze drie sterrenbeelden wil jij zeker gaan daten!

Sommigen zijn nou eenmaal gek op vaste relaties en het wegdromen over een toekomst samen, en ze zijn er ook nog eens heel goed in.

Romantische sterrenbeelden

Over het algemeen zijn de meeste mensen in staat zich aan de juiste partner te binden. Sommige sterrenbeelden ondernemen nét even wat meer actie om 'ik' in 'wij' te willen veranderen.

Ram

Rammen staan erom bekend dat ze het heerlijk vinden om een nieuwe relatie te beginnen. De passie die Rammen hebben maken plannen voor de toekomst onbeperkt. Wel moet je oppassen dat je niet te aanhankelijk wordt, dat benauwt een Ram. Rammen durven zich pas te binden als ze een partner hebben gevonden die genoeg zelfvertrouwen heeft en heel onafhankelijk is. Let op: een Ram kan heel impulsief zijn. Het zou dus zo kunnen zijn dat een Ram in zijn verliefdheid gelijk wil settelen om er vervolgens achter te komen dat de relatie toch niet voor altijd is. Doe het daarom altijd rustig aan...

Kreeft

Het is bekend dat kreeften extreem gevoelig zijn en snel verliefd worden. Ze verbergen hun gevoelens totdat ze weten dat hun hart veilig is. Vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol. Je kunt ervan uitgaan dat Kreeften al snel weten of ze met iemand een toekomst zien. Ze zijn op zoek naar een soulmate en hebben liever een vaste relatie dan losse scharrels. Een Kreeft heeft behoefte aan zekerheid en stabiliteit en zodra ze dit hebben gevonden, zijn ze altijd trouw aan hun partner.

Weegschaal

De Weegschaal staat bekend als een flirt, maar eigenlijk zijn ze gék op lange relaties. Last van bindingsangst hebben ze niet, ze willen zo snel mogelijk een toekomst plannen. Weegschalen kiezen liever voor een lange relatie dan voor scharrels omdat ze graag tijd en energie in één persoon steken. De acties van een Weegschaal vertellen veel meer dan de woorden. Zodra ze iemand vinden die zijn of haar hart verovert, weet je dat het echt is.

Maar onthoud: zolang je een gelukkige en gezonde relatie hebt waar je voldoening uithaalt, is een toekomst plannen met ieder sterrenbeeld denkbaar.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Elitedaily.com

Beeld | iStock

Tanja van KempenGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden