Floriade Beeld Floriade
Beeld Floriade

Dít uitje mag je niet missen deze zomervakantie

Een dagje erop uit in de zomer voelt alsof je écht even op vakantie bent geweest. De zon laat zich vaker zien en de natuur is op haar mooist: ideaal om iets te ondernemen samen met je (klein)kinderen.

Margriet samen met Floriade Expo 2022

Bij Floriade is er genoeg te doen voor jong en oud én we hebben een leuke aanbieding voor je.

Met de hele familie

Kinderen kunnen hun lol op bij Floriade. Met een expeditie kaart gaan ze op avontuur in het park en op zoek naar luisterpalen. Eentje gevonden? Draaien maar! Onderweg ontdekken kinderen allerlei leuke plekken, zoals de kabelbaan waarmee je over het park zweeft. Maar ook kom je langs de Waterworld Tree Experience. Dit speelse en waterrijke landschap brengt de avonturier in iedereen naar boven met schommel- en klimbomen en een levende brug die gemaakt is van bomen.

Theatervoorstelling

In het prachtige Bostheater op Utopia Island geniet je met de hele familie van de theatervoorstelling ‘Red de Wereld!’. Deze show barst van de bloemen en bijen die laten zien hoe we de wereld groener kunnen maken. Na afloop van de voorstelling kunnen kinderen een wens voor de natuur en de wereld in een grote wenstoeter over het Weerwater roepen. Ouderwets ravotten in het bos wordt mogelijk gemaakt in de Speelwildernis, waar kinderen op zoek gaan naar de monsters. Verwonderen over gekke kunst en muziek kan in ’t Trotse Bos waar je bijvoorbeeld xylofoon kan spelen op een boom. Nog niet uitgespeeld? Dan kunnen de kinderen nog even ravotten in een van de vijf speeltuinen.

Floriade kids Beeld

Toe aan een pauze? Strijk neer op een van de vele terrasjes, picknickplekken, bij een foodtruck of de Poffertjessalon!

Een geweldige dag vol groen

Floriade is dé plek waar je geniet van groen en inspiratie kunt opdoen voor jouw tuin of balkon. Zo veel verschillende bomen, vaste planten, heesters en bloemen bij elkaar vind je nergens! Het arboretum, de A tot Z bomen- en plantenbibliotheek, kent alleen al 750 verschillende bomen. En in tientallen tuinen raak je geïnspireerd door de verschillende vormen van beplanting en (her)gebruik van materialen.

Ontdek wereldse tuinen, groene kunst, lekker eten, duurzame innovaties en een te gek, groen kinderprogramma.

Zomervakantie actie

Deze zomervakantie krijgen alle kinderen t/m 12 jaar gratis toegang tot Floriade. Per transactie van minimaal 1 entreeticket voor een volwassene (€29,-) kunnen maximaal 4 gratis entreetickets voor kinderen t/m 12 jaar worden besteld. Ga naar floriade.com/kids en vul de kortingscode KIDS22 in.

Actievoorwaarden

 • Een gratis entreeticket biedt toegang (voor een kind t/m 12 jaar) tot Floriade.
 • Het gratis entreeticket is in te leveren op een dag naar keuze.
 • Het gratis entreeticket is geldig voor een bezoek tot en met 9 oktober 2022.
 • Het gratis entreeticket is persoonsgebonden na het online verzilveren.
 • Het gratis entreeticket is exclusief vervoerstickets (parkeren, shuttlebus en boot).
 • Iedere bezoeker heeft een geldig entreeticket nodig, ook kinderen t/m 3 jaar. Die entreetickets zijn gratis en dien je hier apart te bestellen.
 • Bij ieder gratis entreeticket is een ritje met de kabelbaan inbegrepen.
 • Per transactie van minimaal 1 entreeticket voor een volwassene (€29,-) kunnen maximaal 4 gratis entreetickets voor kinderen t/m 12 jaar worden besteld.
 • Deze actie is alleen online geldig en duurt tot en met zondag 28 augustus 2022.
 • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties / aanbiedingen.
 • Aankopen zijn definitief, restitutie is niet mogelijk.

Floriade Expo 2022 in Almere is te bezoeken t/m 9 oktober 2022 en dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Meer informatie vind je op floriade.com/kids.

Floriade Beeld
Commerciële redactieFloriade

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden