Costa del Maresme: 8 dagen Calella vanaf € 199 p.p.

Deel dit artikel:

Wuivende palmen en vrolijk gekleurde kleedcabines sieren de kustlijn. De prachtige stille baaitjes met kristalheldere zee en eindeloze zandstranden bieden je een heerlijke zonvakantie! Als Margriet-lezer boek je een 8-daagse reis naar Calella vanaf al € 199 p.p.

The famous lighthouse near Calella, Spain, overlooking the blue Mediterranean Sea.

Proef de sfeer in het bruisende nieuwe centrum van Calella of snuif wat cultuur in het oude centrum. Maak een tripje naar Peratallada, een lieflijk dorpje met rondom de eeuwenoude kerk arcaden en smalle slenterstraatjes. Ontdek in de baai van Tamariu de mooiste duik- en snorkelplekken. Ook kun je de rechtstreekse trein nemen naar Barcelona. Kortom: genoeg te zien!

Hotel
Hotel Kaktus Playa*** in Calella met Beach Club & Wellness heeft koele standaardkamers met balkon. Boek optioneel wifi, spa en wellness. De Privilegekamers met zicht op zee of zwembad zijn inclusief extra voordelen zoals bijvoorbeeld een welkomstcocktail. Het hotel ligt op driehonderd meter van het centrum en op honderd meter van het strand.

Speciaal geselecteerd voor Margriet-lezers

CALELLA, SPAIN - JULY 11, 2013: Palm alley on the waterfront Calella on July 11, 2013. City on the Costa Brava - a popular holiday destination of tourists from all European countries; Shutterstock ID 266184680; Title: M01 toerismeMargriet-arrangement
7 overnachtingen in een standaard 2-persoonskamer incl. ontbijt
Kortingsvoucher strandbed Beach Club
Indien met vlucht tevens inbegrepen
Retourvlucht Eindhoven – Barcelona (vertrek vanaf Amsterdam of Rotterdam tegen meerprijs)
– Retourtransfer luchthaven – hotel

Exclusief
– Reis- en of annuleringsverzekering,
– Reserveringskosten € 19,50 per boeking
– € 2,50 Calamiteitenfonds, evt. vlucht- of datumtoeslagen.

Prijs & Periode
De autovakantie vanaf € 199 p.p. en vliegvakantie vanaf € 359 p.p.* hebben als reisperiode 18 maart t/m 30 oktober 2017.
*Prijzen o.b.v. beschikbaarheid en onder voorbehoud van wijzigingen.

Informatie & Reserveren
Kijk hier of bel de Jong Intra Vakanties op 0180 – 45 78 03 o.v.v. speciale reiscodes AZCLL99 of ZVCLL99 (met vlucht). Op deze aanbieding zijn de ANVR/SGR-voorwaarden van toepassing.

  • George Hanssen

    De beschrijving en foto’s, hier gegeven bij Calella is de beschrijving van Calella de Palafrugell. Dit mooie plaatsje ligt aan de Costa Brava in de provincie Gerona.
    De foto van de vuurtoren en het uitstekende hotel Kaktus PLaya zijn echter in Calella (zonder verdere toevoeging) aan de Costa de Maresme-Barcelona in de provincie Barcelona.
    Helaas worden deze 2 plaatsen wel vaker door elkaar gehaald, zeker wanneer de beschrijvingen gemaakt worden door personen die de streek überhaupt niet kennen en het doen vanachter een buro bij de centrale verwarming.