Winnen: een complete wintersportvakantie naar SalzburgerLand!

Deel dit artikel:

Verse, krakende sneeuw onder je schoenen, frisse berglucht om je heen. Uitzicht op besneeuwde bergtoppen en een zonnig terras. Het zijn de beelden die je voor je ziet als je aan een relaxte wintersportvakantie denkt. Skiën, sneeuwschoenwandelen, langlaufen, of een bezoek aan de stad Salzburg. In het Oostenrijkse SalzburgerLand kan het allemaal! Margriet zet dé plekken op een rij!

Margriet samen met SalzburgerLand

Waar ga je naartoe?

SalzburgerLand heeft ruim 22 skigebieden die samen 2.000 kilometer piste aanbieden! Voor ieder wat wils, van relaxed blauw tot spannend zwart. En sneeuwzeker? Ja zeker! Zo’n 85% van de pistes kan kunstmatig besneeuwd worden.

Sneeuwzeker Obertauern
In Obertauern is de kans daarop overigens wel erg klein: in deze plaats valt gemiddeld meer dan 2,5 meter sneeuw. Heel fijn in Obertauern: alles wat je voor een wintersport nodig hebt, zie je hier letterlijk in een oogopslag: de accommodaties, liften, pistes en restaurants liggen allemaal binnen handbereik van elkaar.

Tal van mogelijkheden in St. Johann in Salzburg
Ook lekker compact maar met een andere sfeer is St. Johann in Salzburg. Luxe hotels en een groot winkelaanbod maken deze plaats een feest voor een middag winkelen. Voor als het op de piste slecht weer is, vinden we dat helemaal niet erg.

Familievriendelijk Grossarltal
Op vakantie met (klein)kinderen? Families met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën zitten in Grossarltal helemaal geweldig. Het speciale Berg-Gesund programma biedt allerlei spannende outdoor activiteiten buiten de piste, zoals bijvoorbeeld ijsklimmen en een paardensleetocht, voor de echte avonturier!

Rodelen in Wildkogel-Arena
Ook in de Wildkogel-Arena is het groot feest voor gezinnen: er ligt zelfs een speciaal Family Fun Arena. Bovendien vind je er de langste verlichte rodelbaan ter wereld – veertien kilometer naar beneden sleeën!

Traditioneel wintersporten in Flachau
In Flachau kun je wintersporten zoals het hoort: heerlijke en gevarieerde pistes (Flachau is onderdeel van Ski amadé met 760 kilometer piste), een heel uitgebreid aanbod voor de après-ski, restaurants, traditionele skihutten, enzovoort. Voor ieder wat wils!

Eindeloos Wagrain-Kleinarl
De laatste tip: Wagrain-Kleinarl. Een lekker skigebied – ook onderdeel van Ski amadé overigens – waar je met de G-link gondelbaan zo over het dal heen kunt zweven en aan de andere kant weer verder kunt skiën!

Win een wintersportvakantie

Wil je een complete wintersportvakantie naar SalzburgerLand winnen? We geven maar liefst zes reizen weg! Ga voor meer informatie en om mee te doen naar www.salzburgerland.com.