WIN: een weekendje Overijssel, de vijfsterren fietsprovincie

Deel dit artikel:

Stap op die pedalen, het is Meimaand Fietsmaand! En in het kader van deze jaarlijkse fietsweken geven wij een weekendje in Overijssel weg. Geniet van duizenden kilometers aan fietspaden, die voeren door diverse landschappen en waarover je prachtige fietsroutes kunt volgen die met handige knooppunten aan elkaar zijn verbonden.  Het is niet voor niks dat Overijssel door het Landelijke Fietsplatform is uitgeroepen tot een vijfsterren fietsprovincie. Waag je kans en win!

Van Saksische boerderijen tot prachtige  kastelen

De fietsregio’s Salland, Vechtdal, Twente, IJsseldelta en Weerribben-Wieden zijn veelzijdig in hun schoonheid en het authentieke landleven en de historische steden zorgen voor een prachtig decor. Elke regio heeft zijn eigen charme. Verken per fiets het fraaie coulisselandschap van Twente, de beboste heuvels van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug of de rietlanden in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Of wat dacht je van de Hanzesteden zoals Zwolle en Deventer met hun historische binnensteden? In de IJsseldelta fiets je langs de uiterwaarden van de mooiste rivier van Nederland. En in het Vechtdal vind je een afwisselend landschap van rivieren, bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. In Overijssel gaat het rivierlandschap over in mooie oude steden. En heidevelden, weilanden, houtwallen, nevengeulen en bossen wisselen elkaar aangenaam af. Kortom, in Overijssel kun je 365 dagen per jaar terecht voor fietsplezier.

Win een weekend weg!
Wil je ook genieten in het oosten van het land? Dat kan! Je maakt kans om een aantal heerlijke nachten te verblijven in Overijssel. Zo kun je vertoeven langs de Vecht in Ommen bij Camping de Koeksebelt. Of geniet van het weidse uitzicht tijdens je verblijf in Genemuiden bij B&B De Pieper Horizon. Voor fietsliefhebbers is het 5-daagse fietsarrangement Rondje Regge en Heuvelrug een ware buitenkans. Met dit arrangement verken je op de kronkelende fietspaden langs de rivier de bossen en heuvels van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal. Je overnacht op vier verschillende locaties. En je hebt geen gezeul met bagage: die wordt voor je naar de locaties gebracht.

Doe mee en win
Wil je meer informatie en/of kans maken op bovenstaande prijzen? Geef je dan op via visitoost.nl/margriet.

onze Commerciële Redactie