Margriet Puzzelen: puzzel mee en win

margrietpuzzelen.jpg

De nieuwste editie van Margriet puzzelen ligt weer in de winkels! En ook deze keer maak je weer kans op fantastische prijzen. Op pagina 26 staat een leuke prijspuzzel waar je weer kans maakt op onderstaande prijzen! Vul de oplossing van de prijspuzzel voor 21 juli in en wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars!

2x overnachten in Museumpark Archeon t.w.v. € 323,90
In Museumpark Archeon breng je een onvergetelijke korte vakantie door in het middeleeuwse stadje Gravendam en leeft er zoals onze voorouders leefden. 
* Bed & Breakfast voor 5 personen (ontbijt op de tweede dag)
* Overnachting in middeleeuws huis
* 2 dagen entree in Museumpark Archeon
* Activiteitenpassen + parkeermunt
archeon.nl

2x zomerse ballerina’s t.w.v. € 149,95
Met de zomerse ballerina’s van Verhulst Shoes dans je door het voorjaar. De ballerina’s hebben een perfecte pasvorm, zijn gemaakt van de soepelste Italiaanse ledersoorten en zien er daardoor net zo mooi uit als ze comfortabel zijn. Ze hebben een uitneembaar voetbed en zijn verkrijgbaar in meerdere wijdtematen.
verhulstshoes.nl

1x een fotoshoot t.w.v. € 375,-
Kenmerkend voor de kunstzinnige foto’s van fotograaf Peter Bottema is het unieke schaduw-, en lichtgebruik. Tijdens de fotoshoot word je begeleid door de fotograaf en zijn vrouw. Bekijk de portretvoorbeelden op cpphotoart.com en lees ervaringen van andere klanten. De fotoshoot is voor twee personen (meer personen in overleg).

1x een wastoren voor wasmachine en droger t.w.v. € 249,-
Met deze wastoren plaats je een droger en wasmachine honderd procent veilig op elkaar. Dat is nog eens optimaal gebruik maken van de ruimte. Het model is eenvoudig uit te breiden met opzetkasten en hoge kasten. De wastoren (voorzien van TÜV-veiligheidskeurmerk) wordt geleverd zonder machines en is eenvoudig zelf te monteren en af te stellen.
wastoren.nl

Margriet Puzzelen

Houd je hersenen scherp met Margriet Puzzelen en neem een abonnement!