Margriet Puzzelen: puzzel mee en win

Deel dit artikel:

De nieuwste editie van Margriet puzzelen ligt weer in de winkels! En ook deze keer maak je weer kans op fantastische prijzen. Op pagina 26 staat een leuke prijspuzzel waar je weer kans maakt op onderstaande prijzen! Vul de oplossing van de prijspuzzel voor 19 november in en wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars!

1x Een midweekverblijf in een Lodgetent XL voor 7 personen t.w.v. € 570.
Op Buitenplaats Beekhuizen, midden in Nationaal Park Veluwezoom, verblijf je in een comfortabele lodgetent voor zeven personen. Je kunt heerlijk eten bij restaurant WOODZ, een fiets huren, wandelen, kasteel Rosendeal bezoeken en nog veel meer. Boeken is mogelijk buiten schoolvakanties en feestdagen. Verblijf is mogelijk van zo tot do of ma tot vr, o.b.v. berschrikbaarheid en voor max. 7 pers.
buitenplaatsbeekhuizen.nl/margriet

1x De Chicago-lamp van It’s about RoMi t.w.v. € 359
De It’s about RoMi Chicago-wandlamp is shiny, stoer en stijlvol. De kap van de Chicago heeft een bijzonder glanslaagje, waardoor hij lekker glimt! Het zwart-witte snoer dat bij de lamp wordt geleverd geeft het geheel een speelse uitstraling.

itsaboutromi.nl

2x Stoere leren laarsjes van Wolkyshop t.w.v. max. € 179,95                                                                                                                             Wolky White is het schoenenlabel voor vrouwen die stijl net zo belangrijk vinden als comfort. De steel boots hebben een extreem soepele rubberen zool, waardoor je er kilometers op kunt lopen zonder pijn. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals een waterproof en een extra wide versie met extra ruimte op de wreef.

wolkyshop.com/steel

4x Ariane Inden gezichtsreinigingpakket t.w.v. €100 
Dit pakket bestaat uit een face wash en tonic. De producten bevatten verschillende vitaminen die de huid jong en in optimale conditie houden. Deze helpen het vet- en vochtgehalte van de huid op peil te houden en zijn geschikt voor elk huidtype. De verfrissende tonic is voor na het reinigen van de huid.

arianeinden.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Margriet Puzzelen

Houd je hersenen scherp met Margriet Puzzelen en neem een abonnement!