Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Margriet Puzzelen: puzzel mee en win

De nieuwste editie van Margriet puzzelen ligt weer in de winkels! En ook deze keer maak je weer kans op fantastische prijzen. Op pagina 26 staat een leuke prijspuzzel waarmee je kans maakt op onderstaande prijzen. Vul de oplossing van de prijspuzzel voor 7 september 2021 in en wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars!

6x draadloze koptelefoon t.w.v. € 79,99
Het kristalheldere geluid en de active noise cancelling van de Nedis® Bluetooth-headset zorgen voor een intense muziekbeleving. Deze draadloze koptelefoon is ideaal voor op reis of tijdens het lezen, want hij vermindert omgevingsgeluiden tot wel 18 dB. Een volle batterij levert tot zestien uur draadloos luisterplezier. De headset wordt geleverd met een vliegtuigadapter en reisetui.
www.bol.com

1x een fotoshoot + portret op luxe materiaal en ophangsysteem voor twee personen t.w.v. € 375
Houd je van de kunstzinnige en pure uitstraling van fotograaf Peter Bottema met zijn unieke schaduw- en lichtgebruik, dan is hier je kans: een unieke fotoshoot met een prachtig portret (20×30) op zeer chic en duurzaam materiaal. Bekijk de portretvoorbeelden op de website en lees daar ook de ervaringen van mensen die eerder al werden geportretteerd. De fotoshoot is bedoeld voor twee personen (meerdere in overleg) en vindt plaats in de studio in Cuijk.
www.cphotoart.com

3x Nedis® Heteluchtfriteuse t.w.v. € 99,95
Deze krachtige XXL heteluchtfriteuse heeft een 1.800 watt-ventilator en een extra grote capaciteit van wel 6,5 liter waarmee je wel 1,4 kilo friet tegelijkertijd kunt bereiden. Dankzij de technologie die de hetelucht laat circuleren op hoge snelheid krijg je een knapperig hapje met minimale olie. Ook kun je in de heteluchtfriteuse bakken, braden en grillen.
www.nedis.nl

7x cadeaukaart van Good4Fun t.w.v. € 50
Een giftcard voor fashion, parfum, gadgets, de laatste trends voor in huis, maar ook voor een high tea en concert- of theaterkaartjes. Of wat denk je van bekende artiesten op een feest – zodra dat weer mag – of je laten opmaken door een make-up artist en vervoer per limousine?! Met deze giftcard shop je de meest uiteenlopende belevingen.
www.good4fun.nl

Margriet Puzzelen

Vul hieronder je gegevens in en zet de oplossing van de prijspuzzel in het vakje ‘opmerkingen’. Houd je hersenen scherp met Margriet Puzzelen en neem een abonnement!