Margriet logo
Deze producten hebben jullie leven veranderd Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Deze producten hebben jullie leven veranderd

Soms koop je iets nieuws en denk je binnen een paar dagen: had ik dit maar véél eerder gehad. Denk aan die ene fijne, nieuwe mascara of dat fantastische schoonmaakmiddel. Welk product heeft jouw leven veranderd?

Die vraag stelden we op Facebook aan jullie. Dit zijn de producten die jullie leven veranderd hebben.

 • Sita Heijerman Dik: “Ik zou willen dat ik jaren eerder had besloten om qua schoeisel niet meer voor mooi te gaan maar voor comfort, lang leve de Skechers.”
 • Laila Jonkers: “De elektrische scooter! Nooit meer gedoe met bussen die niet komen of ellenlange vertraging hebben. maar vrijheid! ’s Winters verwarmde handschoenen en een beenkleed waardoor ik het nooit koud heb en altijd lekker droog blijf. En daarna zo in het stopcontact. Ideaal! Ook geen gedoe met tanken en parkeren. Beste investering ooit!”
 • Hermien Nijen Twilhaar: “Onze Quooker is geweldig. Zou niet meer anders willen.”
 • Rianne van der Pol: “Qua huishouden de robotstofzuiger en op persoonlijk gebied een zonnebril op sterkte. Met -7 heb ik nu geen gehannes meer met lenzen in de zomer om toch een zonnebril op te kunnen. Ik kan gewoon switchen tussen bril en zonnebril, ideaal!”
 • Alexa van Leeuwarden: “Mijn infrarood verwarmde muismat. Nooit meer koude handen tijdens het werk achter de computer.”
 • Lia van Valen: “De airfryer, wat een handig ding.”
 • Caroline Krieger: “Implantlenzen. Wat een geweldige uitvinding. Geen contactlenzen meer, niet meer altijd op zoek naar de leesbril.. Superblij.”
 • Liesbeth Gonggrijp: “Mijn e-bike. Ik ben rugpatiënt en kan niet veel lopen maar win aan zelfstandigheid door er op mijn e-bike op uit te gaan! Het maakt heerlijk mijn hoofd leeg!”
 • Judith ten Hoopen: “Door mijn reuma heb ik altijd pijnlijke voeten. Toen heb ik de keuze gemaakt om schoenen op breedtematen te gaan kopen. Dat zijn vaak duurdere schoenen, maar het heeft mijzelf zoveel geholpen. Veel minder pijnlijke voeten! En mijn elektrische deken. Heerlijk warm het bed in!”
 • Sabrina Mombarg: “Breinaalden en breiwol, Sinds ik gestopt ben met roken heb ik het gekocht om wat te gaan doen met de handen en de hersens. Ik moet vertellen dat het echt stressverlagend is. Als ik dit eerder had geweten en niet zo neerbuigend had gedaan over deze hobby, had ik dit veel eerder aangeschaft. Nu ga ik ook tekenen en waterverven.”
 • Milia van der Meulen - Willemen: “Een plastuitje van Uixi! Fijn tijdens wandelingen en onze rondreizen. Geen toilet of hele vieze toiletten zijn geen belemmering meer!”

Wil je ook reageren op een oproep van Margriet? Dat kan via Margriet.nl/reageer of op Facebook.

Nynke KooyGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden