MT49 M49 Praat Mee Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

PREMIUM

De mooiste brieven en reacties van lezers

Uit alle reacties die we op de redactie binnenkrijgen, kozen we onder andere deze brieven:

MT49 M49 Praat Mee Beeld

Op dansles

“Mijn man en ik zijn met pensioen en zitten sinds kort op dansles. Generatiegenoten deden dat al tientallen jaren geleden, maar wij hadden er nooit geld of tijd voor, dus verder dan een beetje schuifelen waren we nooit gekomen. Daarom genieten we er nu extra van. En ook nog eens mooi meegenomen dat het goed is voor de conditie. Je bent nooit te oud om te leren.”
Kathy van Velzen

Twintig jaar zonder moeder

“Deze week kwam er een brief die me aan het denken zette: de grafrechten van mijn moeders laatste rustplek verlopen binnenkort. Natuurlijk wist ik wel dat ik inmiddels twintig jaar wees ben, maar als je het zo zwart-op-wit ziet komt het toch binnen. Ik dacht destijds dat ze met haar 71 jaar een mooie leeftijd had bereikt, maar nu ik zelf bijna die leeftijd heb, zie ik dat ze veel te vroeg van ons is weggenomen. Ik was vijftig toen ik mijn moeder verloor en wat had ik nog veel met haar willen delen sinds die dag. Ik ben mijn eigen bedrijfje begonnen, oma geworden en had mijn nieuwe liefde maar wat graag aan haar willen voorstellen. Ik mis je, mama.”
Saskia B.

RedactieGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden