Margriet logo
Ben je happy single met de feestdagen? Deel je verhaal met Margriet. Beeld Getty Images/Tetra images RF
Beeld Getty Images/Tetra images RF

Ben je happy single met de feestdagen? We zoeken je ervaringsverhaal

Er zijn meer dan drie miljoen singles in Nederland. Dat betekent dat een grote groep zonder partner bij het kerstdiner aanschuift of een oliebol weghapt tijdens Oud en Nieuw. Sommigen balen daarvan, anderen genieten juist van het single zijn en de vrijheid die daarbij hoort. We zijn benieuwd naar de ervaringsverhalen van lezeressen die happy single zijn.

De feestdagen gaan vaak gepaard met gezelligheid, maar als je een relatie hebt komen er soms ook verplichtingen bij kijken. Als je single bent, kun je gaan en staan waar je wilt. Bovendien laat onderzoek zien dat singles vaak een groter sociaal netwerk hebben en een hechtere band onderhouden met vrienden en familie. Met de feestdagen ben je onafhankelijk en hoef je bijvoorbeeld niet mee naar verplichte etentjes van de sociale kring van je partner.

Voor een verhaal op Margriet.nl zijn we op zoek naar positieve ervaringen van singles die naar de feestdagen toeleven. Hoe maak jij het zo gezellig mogelijk? Je kunt je verhaal insturen via onderstaand formulier.

Saskia WinkensGetty Images/Tetra images RF

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden