Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Mijn zoon en dochter gaan al 5 jaar niet met elkaar om, zonder duidelijke reden’

wat-zou-jij-doen-mijn-zoon-en-dochter-gaan-al-5-jaar-niet-met-elkaar-om-zonder-duidelijke-reden.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? Vertelt Popke (69) over haar zoon en dochter die geen contact meer met elkaar hebben. Ze weet niet wat er gebeurd is tussen hen, maar vindt het erg jammer dat ze zelfs niet meer samen bij haar langskomen.

Ze weet niet hoe ze het kan oplossen.

Geen contact tussen zoon en dochter

“Mijn zoon en dochter, die allebei een leuk gezin hebben, gaan al vijf jaar niet met elkaar om. Ze zorgen dat ze elkaar nergens ontmoeten en geven elkaar niet de indruk ooit weer normaal contact te willen hebben. Terwijl er niet écht iets is gebeurd. Er is geen ruzie, wel een soort desinteresse. En ik begrijp daar niets van. Soms denk ik: ze kunnen toch tenminste voor míj hun best doen en elkaar ontmoeten bij mij thuis? Ik weet niet hoe ik hierin kan bemiddelen.”

Lees ook:
Wat zou jij doen? ‘Ik overweeg mijn vader uit te nodigen om bij ons te komen wonen’

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Popke advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina of op Instagram reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Ook interessant