Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Persoonlijk

Wat zou jij doen? ‘Ben ik te laat om wintergroenten te kweken?’

wintergroenten-margriet.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? het dilemma van Elske (49). Ze had in de zomer een moestuin, maar die staat er nu een beetje treurig bij. Ze vraagt zich af of het te laat is om wintergroenten te kweken.

Kale moestuin

“Wij hadden in de zomer een minimoestuin. Leuk, met aardbeien, snoeptomaatjes, rucola, tijm en munt. De moestuin hielden wij in twee kweekbakken van 120×60 centimeter. Alleen staan die er nu nogal treurig bij. Is het een idee om er wintergroenten in te kweken? vraag ik me af. Ben ik daarvoor al te laat? Of zullen de bakken te klein zijn voor andijvie dan wel witlof en kan ik ze beter volplanten met bloembollen? Ik ben benieuwd wat anderen doen met hun kale moestuin.”  

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Elske advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Eigen dilemma

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant